I see you

Vackra saker och människor kan få mig ur balans. Mest tycker jag om det vanliga. Blir inte rädd då. Fast det är klart, när skönheten är snäll, då får den gärna stanna. Som den här låten. Jag tror den spelas i himlen.

Dagens ursinnighet slog till med kraft. Men det ordnar sig. Det handlar om deklarationen. Jo, det är inte bara att skriva under för mig eftersom jag har företag. Men e-leg:et är fixat och jag vet nu att jag hinner. Men jag behöver en paus. Och komma ut. Hur vet jag ännu inte. Men det lutar åt en långpromenad till Kungsan. Då måste jag gå runt halv fem. Efter kyrkan ska jag inhandla allt till morgondagens konfirmationsåterträff. Det innebär att en inköpslista måste göras. Vinet är inköpt.

Igår åkte fina vännen Dorotka hem, vi hade en rolig och spännande helg. Vi avslutade allt med att åka med gondolen på Globen! Det var lite läskigt - jag är nog allt lite höjdrädd. Men vilken utsikt!! Efteråt var vi och åt på Medborgarplatsen - riktigt god lax, men alldeles för lång väntetid (fast vi hade inte bråttom precis....). Lite presentutdelning var det också - jag fick en papperskort till badrummet och Dorot fick med sig en kompis hem....










Kommentarer
Postat av: Dorot

Visst är den låter underbar!!!



Tack för en fin helg, vännen. Ses i Lund nästa gång.... snart hoppas jag. Jag kom hem igår men jag saknar dig redan. Det känns sååå lättsamt och okomplicerat med dig, trevliga stunder, trevliga samtal, god mat och ... tack vännen.



Kramis

2010-04-27 @ 15:59:46
Postat av: Sven

Bra bilder och fina motiv och snygga tjejer :)



Vi ses

Svenne

2010-04-28 @ 17:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback