Inspiration från andra bloggar och sidor

Jag var på gymmet idag - inte så ovanligt. Det som skilde sig var att jag verkligen var där. Medveten närvaro på gymmet är inte fel, det kan jag säga direkt. Min utmaning (ja, jag vet. Jag är helt galen i utmaningar) är att på tio dagar hinna träna igenom hela kroppen. Tanken är att jag ska gå igenom de stora muskelgrupperna. Imorgon hoppas jag på att hinna göra ett slags program. Detta är inledningen på mitt träningsår. Det är flera bloggar som skriver om sina utmaningar för året - och det är klart att jag blir inspirerad! Till tusen. Men klockan är snart elva och för att jag ska orka hålla tempo, så kan jag inte sitta framför nätet halva natten. Ville bara säga att jag är ruskigt sugen på att lära mig mer om kettle bells. Och det ska jag också. Just nu kan jag en övning. Det är lite lite. Ska kika mer på nätet imorgon. En blogg som hamnade i mitt blickfång var: http://www.functionalfitness.se/


Dag 1-10 är alltså mellan den 10 till 20 januari (av någon anledning tror jag fortfarande att det är december...)


Idag avklarade jag: Övre delen av ryggen och bröstmuskulaturen - check! Och egentligen bålen också, men jag tänkte få med den igen. Dessutom blev det en halvtimmes cardio med en blandning av crosstrainer, rodd och crosstrainer igen.


För att det ska fungera med träningen så måste kosten också hamna i fokus, men det ser jag inte som något problem, eftersom jag, eh, ja... Jag brinner för mat!! in case you didn´t know!


Frassekatten har fått i sig massa gott. Försökte ta bilder. Här kommer resultatet:









Dagens middag och morgondagens lunch!




En bra sång att slappna av till, godnatt!



Juz pol roku minelo - oczywiscie myslalam ze zapomnialam o tobie. Widze cie czasami, twoje plecy, twoj wzrok. Ale wiem tez ze to nie mozliwe. Moze wlasnie dlatego boli.

En kvinnas tankar om en gången kärlek
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback