Appa, amama, apap

Jag försöker sätta på pränt de fina små orden som kommer från fröken Klara. Jag kan inte förstå hur fort det går fram, men påminner mig lite trösterikt att tiden går fort och att jag inte hann se henne alls förra veckan på grund av den elaka förkylningen som barrikaderade min kropp.

Ni som inte vet vem Klara är här kommer en kort beskriving: Klara är dotter till Maria och föddes förra sommaren. Jag och Maria och således Klara har hängt nästan varje vecka från hösten och framåt. Det har gjort att a) jag tror jag vill ha barn i framtiden b) jag förstår vikten av att planera i det oplanerades land (mat, blöja, mat, sova, amma, blöja, sova. Inte nödvändigtvis i den ordningen). Hur som haver var jag lite försiktig när jag kom in idag, för vissa dagar är Klara lite extra mammig och pappig. Och då är tant Emilia läskig. Så, idag trippade jag lite försiktigt in, men Klara den lilla busungen, hon var i full fart att leka dammsugare på golvet (för att citera Maria). Men hon kan inte riktigt krypa än, det tar sig, men just nu är hon mer som en mask - och det är rätt kul att se. Dessutom är Klara nöjd - för nu kan hon i alla fall förflytta sig! Hon kröp upp i mitt knä och lekte med mina otroligt intressanta fötter. Ja, valet av Hello Kitty strumpor var ju alldeles perfekt! Kan ju nämna att jag lyckades få med mig två stycken semlor så jag och Maria tog det till kaffet för att senare bege oss till Skogskyrkogården - vilken fantastisk dag! Makalöst. Helt perfekt. Vi gick en bra bit, men tiden tycktes inte riktigt vara där - men en och en halvtimme blev det och sedan var vi framme vid fiket som ligger ganska nära mig. Där intogs kaffe latte och Klara väntade ivrigt på att hennes mamma skulle ordna ihop sempervälling och banan.

Nu på kvällen gick jag och Sven på yoga - och för första gången kunde jag känna energierna på ett kraftigt sätt, särskilt under vilan - det var en skön och annorlunda känsla - som att komma i kontakt med sig själv. Ni som undrar: jag går på kundaliniyoga!

Jag brukar ju recensera Måbrautmaningen på måndagar - men jag flyttar det lite framåt. Men! Jag vill påminna mig själv om långsamhet, vila, fysisk aktivitet och regelbundna mattider. Det tror jag på... Nu kommer det lite bilder!








Kommentarer
Postat av: Dorot

Vad mysigt ni verkar ha det. Kram

2010-03-09 @ 06:12:58
Postat av: Jenna

Det vita är verkligen vackert, men idag när solen tittade fram starkare än på hela vintern tror jag (?) och man började skymta slutet på isar, kyla och snö, då började jag verkligen se fram emot våren :)

2010-03-09 @ 20:01:44
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback