Lite småkär

Nej, ingen fara! Men Salem Al Fakir är ju urgullig och sjunger som en gud. Så, då fick jag det sagt. Och jag kommer nog att köpa skivan när köpstoppet är slut. Här är en länk till melodifestivallåten och ytterligare en låt 

Så här är det - jag måste förstå hur viktig ledigheten är för mig. Eller att det jag tjänar min inkomst på ska vara relaterat till hälsa, fysisk aktivitet eller bara vara. Hur det ska lösas är inte klart. Men jag ler och skattar mig lycklig till denna lediga fredag. Jag tror jag lyssnar på mig själv?

Ska ner till tvättstugan. Gjorde mig en kopp kaffe, men magen säger nej, så jag drack bara hälften. När jag kommer tillbaka ska jag skriva lite mer. Det känns motiverande! Klockan 16.00 kommer herr Höckert - och vi ska träna på ett program som vi ska framföra på Mellanmålet den 14 april! Jag berättar mer när jag vet mer.

I´m aiming for my sky

Är ledighet viktigt för dig? Vad brukar du göra då?






PS.
Jag hade det alldeles underbart mysigt hemma hos Ulliz och Ida igår! Tack tjejer! Vi åt god mat och jag och Ulliz hann prata. Tänk - vad viktigt det är med vänskap för livet!
Kommentarer
Postat av: Kinga

Mimimi mammas lilla mööp fann sin favoritsovplats brevid blomkrukan på fönsterbrädet! :)

2010-03-19 @ 13:27:45
Postat av: Johanna

Vänner är verkligen viktiga. De ger en energi och man blir glad.



Jo, det är något speciellt jag tänker mig, jag hoppas på förändring på jobbet på ett sätt som skulle gynna mig. Vi får se om det blir så eller inte.



Hoppas du får en skön helg!!

2010-03-19 @ 15:43:35
URL: http://ettlivirorelse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback