Vaknade. Drabbad av obeslutsamhet.

Ska jag tvätta håret innan jag går? Och det här med påskkorten, hinner jag klart dem? Eller hur ska jag göra?

Som sagt, ibland är obeslutsamhet ett knasigt tillstånd. För inget blir gjort. Då är det nästan bättre att bara ta ett beslut och köra på det. Det slutade hur som helst med en rejäl frukost (kruskagröt med banan och päron och ett delat ägg med kaviar och majonnäs).

Igår var en bra dag - spontanpromenerade hem till Maria och Klara för att ta en kopp te, mata lilltjejen och sedan fick jag en kasse kläder och en läskig brödkniv (som kom väl till pass för att skära upp det bröd som jag gjorde i söndags). Sedan träffade jag min mor - vi mellanmålade hemma hos mig och gick sedan en promenad till OK Q8 för att hämta min spikmatta (undra om jag kommer våga prova den....)

På kvällen var det dags för Yoga, det var ett bra pass (jag har nog faktiskt aldrig varit missnöjd) och jag känner mig starkare och mer uthållig! En kopp te efteråt med Janne (vår yogalärare) och ytterligare en kvinna. Sven var med förstås. Det var himla mysigt! Men nu kommer det ta några veckor innan nästa pass - funderar på att höra med Janne om jag kan komma till hans andra yoga-ställe en onsdag.

Idag då? Hem till Maria och Klara igen - vi ska eventuellt fixa påskris. Ikväll tänkte jag köra ett piloxingpass hemma, en kombo av boxning och pilates. Sedan kommer Svenne över och så ska vi öva på vårt program! Nu på förmiddagen har jag hunnit fixa med kikärtor så jag hoppas på en schysst sallad ikväll med en massa nyttigheter.

Det blir nog en dusch och tvätta håret. Resten av påskkorten får jag ordna med imorgon. Vad skönt att ta beslut!







Kommentarer
Postat av: Johanna

Härligt att du tycker det är så skönt med yoga. Jag behöver ta mig i kragen och yoga mer men det är svårt att hinna med eftersom det finns så mycket annat jag vill göra. Det är väl ett säkert tecken på att jag verkligen behöver det antar jag..

2010-03-23 @ 20:54:38
URL: http://ettlivirorelse.blogg.se/
Postat av: Jenna

Kruskagröt lät spännande :) har kruskakli i skåpet men det brukar bara användas i brödbak. Gör du gröten med endast kruska och vatten?



Piloxingpass lät ju oerhört spännande! Är det något pass du satt ihop själv eller något träningsprogram du följer? :)

2010-03-23 @ 22:07:01
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Lova Molin

känner igen detdär med att inte kunna besluta sig

2010-03-23 @ 22:28:14
URL: http://mastercat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback