En onsdag i all enkelhet

Askmoln. Vårväder blandat med vinter. Kliande ögon. Gott te. Det finns alltid något att reflektera över. Igår blev jag påmind om mina fötter, så det blev ett härligt fotbad - och lite läsning. Klockan 22.15 sa kroppen och huvudet att de ville sova (hm, huvudet tillhör ju i och för sig kroppen, men ändå skiljs de åt?) och de fick som de ville. Sov ut idag - och det var uberskönt!

Idag ska jag och två tjejkompisar åka till Stockholms bästa bad (enligt mig) - Farstabadet - och de har varmt vatten idag. Och bastu! Och bubbelpool. Så det blir lite av en SPA-dag!

Annars då?
Jo mycket kretsar kring vad jag vill. Och där kan det göras många förtydliganden. Här kommer några av dem:

1. Jobbmässigt - jag har min egen firma, målet är att kunna försörja mig på halvtid. Men hur står det till med motivationen? De senaste veckorna har det varit tomt i huvudet, och jag har inte varit så aktiv. Behöver nog utvärdera och komma fram till något.

2. Kropp & Knopp - måbrautmaningen var bra, eftersom den fick mig att fundera varje vecka vad jag kunde göra för att faktiskt fungera och må bra. Tanken just nu är att jag vill få in mer yoga. Och läsa böcker. Vara ute och promenera. Träna. Men kanske behöver jag ha en plan, struktur? Yogan är ju inte särskilt komplicerad - men samtidigt behöver jag ta mig tid. Börja med två gånger i veckan. Punkt. Idag onsdag eftermiddag kommer funka bra. Kanske skriva in i almanackan. Därför det är så lätt att strunta i det (ett visst motstånd finns där, tyvärr)

3. Hemma - ja, det kan tyckas löjligt, men jag har en diskregel - jag vill inte gå upp och vakna till morgonstök - så numer diskas det direkt. Men jag har svårt att hålla ordning - så där vill jag utvecklas. Förra veckans tvätt ligger osorterad i en IKEA-kasse. Retar mig. Så en timme ska tillägnas till städning idag.

Vet du vad du vill och inom vilka områden?



Kommentarer
Postat av: Dorot

Jag vill veta jag jag vill. Livet flyter på och jag kommer på ibland att jag inte vet det, att jag inte funderar på livet tillräckligt mycket. Jag bara tar det som kommer. VIsst har jag drömmar och planer men det finns en längtar inom mig som jag inte kan beskriva.



Jag sköter mig bra hemma och på jobbet, tycker jag. Jag kan i alla fall inte klaga. Även träningen funkar bra men jag önskar att jag hade mer tid även till Bosu och Yoga. Tyvärr måste sömnen prioriteras ibland.



Nu ska jag fortsätta packa. SKa till Hamburg med Martin imorgon,



kram på dig

2010-05-12 @ 19:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback