En Begränsning kan Öppna Upp

Jag vaknade ganska pigg. Är just nu sugen på att gå ut och pulsa i snön. Vem vet, det kanske blir sanning. Ikväll, vänner, är det dags för kettlebells och jag är...jo, jag skriver det: taggad!! Här ska det svingas med en tolva så mycket som möjligt (varför låter det som att jag ska ut och spela golf?!)

Så var det en annan sak. Jo. Det kändes lite roligt att jag igår skrev om fokus när jag idag var helt ofokuserad. Jag brukar ibland skriva morgonsidor, liksom för att få överblick över dagen och lugna tankarna lite (du behöver papper, penna & hjärna). Så jag kom fram till att jag vill städa. Saken är den, att jag vände upp och ner på allt. Duttade lite där, lite här. Och sen blev jag jättetrött. Tills någon (ja, det var någon, inte något) fick mig att inse att jag inte kan göra allt på en dag. Tack, du ringde lite oanat.

Så jag formulerade följande: jag nöjer mig med vardagsrummet. Punkt.

Att begränsa sig betyder inte att man inte kan mer. Nej, det är ett medvetet val, där nya möjligheter kan öppnas. I mitt fall har jag kunnat koncentrera mig på jobbet också. Fick iväg en artikelidé som jag är riktigt nöjd med! Det var några tankar om begränsning!

Kommentarer
Postat av: Matilda Barnboksillustratör

det där är ju typiskt, med fokus alltså. men vissa dagar är fokuset suddigare än andra dagar, så är det bara! :)



2010-11-25 @ 14:45:24
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Svenne

Gillar

2010-11-25 @ 17:32:25
Postat av: Dorota

De gatorna är fulla av snö nu...

Kram

2010-11-25 @ 21:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback