MMM: Mysig dag Med Medeljympa

Rapport från Sveriges skönaste soffa (fortfarande) - jag, Dorota och Martin umgicks hela dagen. Först en härlig frukost som åtföljdes av ombyte och tripp på stan. Det finns massa kul saker att titta på i Lund, men vi kände att det var lite för mycket folk ute. Vi var bland annat inne på en bokaffär som jag vill besöka på måndag. Fanns bland annat en massa trevligt kontorsmaterial, och sånt har jag svaghet för. Pennor & papper - det är jag!

Sen gick vi på medeljympa på Friskis, det var jätteskoj och min trötthet försvann (sov tyvärr lite dåligt inatt, det beror mest på mig själv - jag har svårt när det är nya miljöer). Vi hoppade och skuttade alla tre, det var bra musik och en bra ledare. Så nu känner jag mig toppen! Dessutom är jag ny yatzymästare i huset! Toppen tycker jag. Men jag har en känsla av att Martin vill få revansch!

Nu är det lussebullebak i köket och ikväll vankas det god mat! Ja just ja, vi var på ett centrum efter träningen och åt mat (av den onyttiga sorten, inte Dorot dock) och kikade lite i butiker. Någonstans där blev jag megatrött, så jag var tvungen att lägga mig en stund när vi kom hem. Men nu är det bra igen. Inatt ska jag se till att sova ordentligt!



Kommentarer
Postat av: Jenna

Vilken härlig helg du verkar ha haft! Är du hemma i sthlm ännu? :) Du har en liten award att hämta på min blogg :) kram

2010-11-22 @ 11:32:41
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback