Vad jag älskar dig, min matshopping

Ni som läser bloggen vet att mat är något som intresserar mig. Och senast igår satte jag ord på det: jag tycker så mycket om att handla mat. Det är rena shoppingen för mig. Så också idag, då sexhundra pix gick på veckohandlingen. Det blev färska kryddor, frukt, quorn (min nya favorit!), kyckling, edamamebönor (kokas lätt i vatten, lägg sedan lite smör på och havssalt - mums!), dinkelsikt, bacon, keso, mjölk, a-fil, hellokittyfruktaskar (I know, jag är lite galen när det kommer till Hello Kitty, kunde inte låta bli!) och lite annat smått och gott! Det ger mig glädje och jag kände mig lite nöjd över den slutsatsen. Att lite matshopping kan få mig på väldigt bra humör. Jag körde självscanning på ICA Bea i Svedmyra. Det blippades åt höger och vänster. Sen var det klart! Måste dock skriva att COOPs självscanning är bättre, det är tydligare och rabatter dras direkt.

Imorgon ska jag på inspirationsföreläsning. Får berätta mer senare. Och det stora kommer till helgen - Allt för Hälsan 2010 är här! Årets tema är passion och jag är peppad som sjutton. Jag ska vara reporter för Livskick.nu, där jag är fast skribent. Jag håller nu i dagarna på att planera vilka föreläsningar jag ska gå på och vilka montrar som måste besökas! Vad roligt det ska bli!






Jag tränar ju Kettlebells regelbundet nu, och jag har verkligen ökat i styrka. Det är skönt att köra ett hårt pass, eftersom jag får ta ut mig på ett annat sätt än vid yogan. Man kan säga att det kompletterar varandra. Jag har köpt svettarmband, för att kloten inte ska studsa direkt mot handleden och ge blåmärken - mycket nöjd! 69
kronor på Stadium i Kista Centrum!



Kommentarer
Postat av: Svenne

Gillar

2010-11-08 @ 23:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback