Att Bemästra Sin Galenskap

Att kalla mig galen skulle i en del öron (eller ögon) vara att ta i. Men å andra sidan tar jag nog ofta i. Förutom på yogan då. I alla fall idag, allt gjorde ont och jag kände mig smidig som en flodhäst. Ovanpå en elefant.

Hur som helst, att kunna bemästra sig själv är lite av en konst och vi har ett helt liv att lära oss det. Ganska fantastiskt. Och rätt jobbigt. Men då ska vi inte glömma, att det som var jobbigt förr, är numer enkelt. Jag kan skriva att jag idag INTE lider av panikhunger på samma sätt som förut (blodsockerfall i tid och otid, och hungerkänslor direkt efter maten kunde också komma). Stress var något som jag tidigare levde med, nu tycker jag stress är ganska fult, och jag vill bara omgärda mig med vackra saker. Så är det och så får det förbli.

Haha, säger en del av mig, vem f-n var inte stressad idag när hon var på väg till t-banan och skulle åka till Solna? Jo, ok. Men det var kroppen som var stressad, inte knoppen. Jag vet inte varför jag hade ont i bröstet, och rent psykiskt så visste jag att jag enbart skulle bli sen tio minuter. Ja, jag ringde till och med och sa att jag skulle bli sen. Men lik förbannat så var bröstsmärtorna där, och det tog en timme innan de försvann. Är det inte det ena, så är det det andra.

Världens bästa Ceasarsallad kan man köpa utanför Solna Centrum, vid t-baneutgången mot Råsundastadion. Alltså, den är svår att slå. Jag vet inte namnet på restaurangen, nästa gång ska jag lägga det på minnet. Där träffade jag idag G, en väninna till mig och vi pratade igenom allt sedan sist. Det var ganska mycket, och det är så det brukar vara.

Efter det åkte jag till Kista Centrum, och därifrån gick jag till Eggeby Gård. Där jobbar Sven. Filuren som titt som tätt finns med på bloggen. Han borde få en egen kategori. Höckert-kategorin. Jag kallar hans katt för Höckert Junior nuförtiden. Uppgraderat Frasse litegrann. Frasse/Höckert Junior bet mig idag. Men bara precis så att jag blev rädd, men så att det inte gjorde ont. På Eggeby Gård fick jag te och sedan väntade en laminering - det är så kul att laminera. Jag hade ett intyg på papper som jag ville skulle vara inplastat helt enkelt.

Sedan var det dags att stänga Gården och ta sig till Sven med bilen. Vi kokade ris hemma hos honom, och sen åt vi den med kikärtsgrytan vars recept jag ännu ej publicerat. Det var gott och perfekt yoga-mat! Yogan var som sagt smärtsam, men också underbar. Finfin meditation. Vår lärare Janne har med sig gitarren på sina klasser, det uppskattas! Sven sa att han gick över sin trygghetsgräns idag - det var bra jobbat!

Nu lite bildkavalkad!



Kommentarer
Postat av: Svenne

Gillar!

2010-10-27 @ 22:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback