Sitter och pillar lite grann...

Pust. Det är inte alltid lätt med texter. Sitter och knåpar med slutresultatet av en artikel, men nu behöver jag en femminuterspaus. Då är det skönt att kunna blogga, där antalet tecken inte spelar någon roll! Jag hade en bra dag igår eftersom jag fick ett nytt frilansuppdrag på en tidning. Det kändes härligt!

Igår var jag inte världens bästa bloggerska precis. Nej, inte ett enda inlägg blev det. Jag skyller inte på något, utan konstaterar att dagen gick snabbt. Jag var bland annat ute med hunden Elviz och sen umgicks jag med Ulliz. Hon och Ida har köpt Wii spel, som är en form av träning - det var jättekul att få testa och jag hoppas att vi på söndag (när vi ses igen) kommer kunna spela och utmana varandra!

Dagens fokus är jobb. På ett trevligt sätt. Jag passade på att städa mitt skrivbord så att det skulle vara mer lockande att arbeta. Och jag tror det funkade! Ordning och reda gör en hel del! Innan lunch (och vad ska jag äta till lunch egentligen??) ska jag ta en snabbpromenad till Skogskyrkogården igen - det var så fint där sist när solen lyste!

Jaha, om jag skulle ta och försöka fixa det sista med min text. Nu tutar vi och kör! Kram på er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback