En ljuv erfarenhet

Jag hade en lite dålig start på dagen. Till saken hör att jag har en hel del att ta tag i - och jag tycker inte om att multi-taska. Jag är en junkie vad gäller att koncentrera mig på en sak i taget. Det är min melodi helt enkelt. Men det har gått ganska bra ändå. Förutom att jag inte kom i kontakt med min vårdcentral. Har fått vårallergi passande nog, och ögonen kliar som aldrig förr. Tur att det har regnat lite, för det hjälper litegrann.

Jag håller på att förbereda en föreläsning till på söndag. Känt mig en aning stressad. Men nu satte jag mig ner med färgglatt papper och favoritpennan (det ska gärna vara blyerts) och skrev ihop ett program. Det tog en kvart för mig att prestera detta och nu ska jag bara fylla ut rubrikerna med kloka ord. Ska tillverka schyssta kort i hårt papper, så att jag ser riktigt professionell ut! Ibland jobbar jag bra under press ändå. Till er som undrar är det alltså Hälsodag på Eggeby Gård - och här hittar ni programmet!

Igår var jag ute och sprang mitt första pass denna vecka - känner en klar förbättring vad gäller konditionen - jag sprang en aning snabbare och blev inte lika andfådd. Skorna är verkligen bra och jag är motiverad till att fortsätta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback