Gnuggar ögonen och låter solen ta ut sin rätt

Mjukar upp dagens skrivande med ett blogginlägg. Det gör åtminstone att jag vaknar litegrann. Idag hade jag lyxen att bli väckt av min vän Ki – och hon gjorde det riktigt snyggt. Det var liksom inte bara ”godmorgon” och lägga på. Nej, hon pratade på en liten stund, sådär så att jag hann sätta mig upp i sängen. Dessutom inbjöd hon till prat från min sida, och det är när jag börjar prata som jag vaknar. Så full pott där!

Efter frukosten insåg jag att en tvätt är bokad. Så en snabbsortering senare sattes två maskiner på. Jag måste ju ha rena träningskläder till helgens Blogger Bootcamp! Jag ska även klura ut namnskylten OCH fixa mellanmål. Jag ska försöka hinna blogga på lördagseftermiddagen, så att ni får se vad jag har tränat! Har laddat kamerans batteri.

Solens strålar, de som kommer in genom persiennerna, smeker mitt ansikte, medan jag dricker dagens första kopp kaffe. Igår kväll hade jag och Ki föreläsning för ungdomarna i kyrkan, om vårt volontärarbete på gatan där kvinnor prostituerar sig. Det var uppskattat och det var några som ville börja i teamet, får se hur vi styr upp det! Jag jobbade lite när jag kom hem, men efter elva insåg jag att det var dags att möta drömmarnas land. Underbart!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback