Lunch. Icke-existens av semlor. Jobb

Ibland tar jag fel beslut. En släng av ånger fick jag när jag tog beslutet av inte köpa semla. Trots att jag har en semmelcoach. Som tycker det är dumt att tråna, och istället ska man go for it. Jag får jobba på det där. Sippar däremot på ett mycket gott te från pukka. Sen satt jag med faktura. Och varje gång jag ska räkna momsen så blir jag osäker. Japp. Fem år på högskola var det. Skäms lite. Men det ordnade sig och snart ska jag använda mig av skrivaren och fixa med posten. Som tydligen är low-tech. Men jag gillar retro. Och så gillar jag min lugna lista som jag har på spotify. Vet någon hur jag kopplar den till bloggen, i ett inlägg? Hjälp mottas gärna!

Klockan är tre och jag har en del kvar av denna dag. Är ruskigt sugen på att bege mig till gateau på Sockenplan. Och göra existens av en semla. Inte tveka nu så mycket.

Träffade mitt trevliga lunchsällskap cityralt klockan tolv ungefär. Smaka på det. Cityralt. Kan tyvärr inte ta åt mig äran av den helt galet bra formuleringen. Men jag har adopterat ordet. Lunchen var lite salt. Men eftersom jag åt frukost sent, så var jag medelhungrig, och det passade bra.

Ah. Listor är bra. Ska vi ta en "se fram emot"? Jo. Det gör vi. Och sen ska jag sätta på mig strumpor. Vår-vinter 1-1.







Det är bra att vara tydlig. Om jag har förstått saken rätt.
Kommentarer
Postat av: Kinga

Åh Eva Dahlgren, vilken lycka!



Och ja, att vara tydlig är det bästa allt som oftast ;-)

2011-02-09 @ 20:46:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback