Nytt År - 365 dagar av lycka?

Här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut (Melissa Horn, en eftermiddag på Gården)

Dagarna flyger iväg, och livet känns behagligt. Ibland stannar jag upp och undrar var jag är på väg. Hade en riktning förut, men den verkar ha tagit en annan vända. The road to... happiness? Idag hade jag morgonväckning, vilket har inneburit att jag har hunnit med allt som jag ville hinna med. På företagslistan står det nu:

* göra en planering för min senaste beställning som jag har fått av en kund. Deadline 1 februari
* göra planering av för mina artiklar till Livskick i januari
* skriva ut faktura och skicka iväg (ska göra det efter att jag har bloggat)


I fredags var det, som säkert ingen missade, nyårsafton. Jag jobbade onsdag-fredag, och Svenne kom och hämtade mig från jobbet. Toppen, eftersom vi hade lite att förbereda! Hemma tog jag först ett bad, för att ladda batterierna lite. Sen gjorde jag en kanongod sallad på: tomat, majs, spenat, isbergssallad, apelsin, avokado, paprika, och gurka. Till det gjorde jag en dressing med olivolja, rödvinsvinäger, dijonsenap och kryddade med peppar, salt och färsk timjan. Apropå recept så har mitt senaste favoritrecept kommit upp på Livskick - jag hittade det i senaste mersmak (Coops medlemstidning) och jag modifierade den litegrann. Jag lagade det även i lördags - jag hade besök, och vi var lite hungriga. Saken var bara den att jag missbedömde styrkan på den nyinköpta chilin. Så satt vi där i soffan och höll på att brinna upp - så det var bara att göra mackor istället. Fick mig både värme och skratt! Men kan meddela att den blev mildare dagen efter med lite kokosmjölk, och extra mango.

Hur som helst, jag och Svenne var bjudna till Maria och herr Modig i fredags, och lilla Klara var med också. Det började med en improviserad och god ostbricka. Och vin. Till salladen bjöds sedan en fantastisk ostsufflé! Och så blev det kaffe på det. Och min spotifylista kom upp - jag kallade den för nyårsrumble. Det var artister från Så mycket bättre, Rufus Wainwright, Regina Spektor, Maia Hirasawa och några till. Kan meddela att Maria sen tog över min dator och gjorde sin egen mix. Kan nämna att efterrätten blev megagod Häagen Dazs. Plötsligt var klockan tolv, och vi skålade i vitt mousserande och pommac till den dimmiga kvällen, där raketer syntes, men inte mycket mer. Fantastiskt trevligt!

Under lördag och söndag har jag haft det extra bra. Vill inte riktigt avslöja allt, men ni ska veta att jag är på bra humör just nu. Massa oxytocin som virvlar i kroppen. I söndags var fina Kinga förbi en stund också - vilket kändes jättekul! Vi har alltid så mycket att prata om, och hon är klok. En extra kram till Kinga via bloggen alltså.

Kan ju vara bra att dela med mig av lite bilder också!











Kommentarer
Postat av: Kinga

Kram!

2011-01-03 @ 22:39:42
Postat av: Kitchi

Den där pastasalladen såg god ut! :)

2011-01-06 @ 14:42:54
URL: http://kitchi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback