Första dagen i mitt nya liv - jag börjar med att göra slut

Åh. Det låter ju überklyschigt. Men jag ska säga som det är. Lika bra att vara ärlig så här i början. Av mitt nya liv. Jag ljuger sällan, men kanske har jag undvikit vissa samtalsämnen. Nåväl. Jag har inte levt riktigt enligt mina egna hälsosamma värderingar, och det har inneburit visst intag av nikotin den senaste tiden. Om jag har ursäkter för det? Ja, massor, men det spelar egentligen ingen roll. En mycket uppmärksam A påpekade detta för mig igår, och undrade hur många mil jag var tvungen att springa för att kompensera nikotinintaget. Och jag skämdes mascaran av mig, nästintill i alla fall. Så nu sitter jag här. Och har funderat fram och tillbaka. Och kommer ständigt fram till samma sak. Stopp. Finito. Slut. Lägg pengarna på annat. Jag gör slut. NU!

Nu hörrni, när jag släppt ridån litegrann kan jag meddela att jag har haft några riktigt festliga dagar! I fredags grillades det hemma hos mig på gården, med trevligt sällskap och god mat. Igår var det noga förberedelser för årets 30-årskalas - finaste Ida hade bjudit på 80-talsfest!! Eftersom jag hade lite av en träff innan, så såg jag till att packa ned ombytet (gå omkring i benvärmare på stan? Nja). Hade en fin dag först med promenerande, sitt i härlig utesoffemiljö, äkta japansk sushi och lyssna på detta: plommonvin! Jättegott! På det blev det avslut med öl på Götgatan. Solen sken rätt starkt, men jag överlevde en mycket trevlig eftermiddag!

80-talsfesten kräver nog en eget inlägg - jag ska höra mig för vad gäller publicering av bilder. Men, den som väntar på något gott...

Åh. Jag kan träna igen - började lite smått med 10 minuters promenad och 20 minuters löpning. Me very happy!!



Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag hejar på dig!



Kram

2011-06-06 @ 10:18:03
URL: http://Camilla.livskick.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback