En frilansvardag som jag gillar

Tusen bilder i huvudet. Men i hjärtat en enda bild. Hjärtat har sin egen ruta.

Jo. Igår var det som sagt Allt för hälsan 2011. Jag tycker det är så kul med människor som samlas för att inspireras, mötas och samtala. Det här är frilansvardagen när den är som bäst!

Ändå. Ett rut-tänk är bra även här.

Förutom att tappa min nya lur i toaletten, så är jag ganska begränsad när det gäller mässor. Jag planerar det jag ska låta mig inspireras av. Och väljer bort en hel del massa!

Här kan du läsa om pressinvigningen!

Inom kort kommer även en inblick i sömnkunskap - på Livskick! Jag är på Allt för hälsan för Livskicks räkning. Men passar på att hälsa på redaktörer som jag kanske aldrig träffat irl. Ofta är det ju mail- eller telefonkontakt som jag har. Jätteroligt! Hann även knyta en ny kontakt igår - så jag hoppas på fler jobb förstås!

Sen träffade jag två bloggare också. Kommer på bild nedan! En av dem intervjuade jag för ett tag sen - intervjun med Terese Alvén, sparkibaken, kan du läsa här!


Så var det detta med kameran. Det blev bara en del bra bilder. Mestadelen blev suddiga. Men vet ni? Det var själva klickandet som jag var sugen på - att gå bortom rädslor och verkligen våga fotografera. Och det gjorde jag. Så jag är nöjd! Nu håller jag på att lära mig flera inställningar - så nu ska här börjas ta bättre bilder!


Jag hälsade på två mässor - Allt för hälsan och Mitt kök


Om du såg henne så var det jag!



Inspirerande och i mina ögon: söta tjejer! Terese Sparkibaken och Sofia Uppochhoppa


Jag tyckte om färgerna och känslan i inspirationsutställningen som Svenska Moderådet stod bakom!



Blossom stod på scenen och intervjuade på! Ska kolla in scenen mer idag tänkte jag!



Slank in på Mitt kök, och landade i Zetas monter. Där gjorde jag en intervju och fick även testa lite nyheter. Mer om detta inom kort!



Väl hemma på kvällen testade jag Zetas nyhet inom pasta. Detta med en egengjord pastasås med bland annat tomater, bacon, broccoli, paprika och annat gott!



Jobb i kombination med myskväll med vacker pojke = sant



Kände mig nöjd                             Foto: C. Lind





Inspiration kräver plats. Så töm dig och välj noga vad du ska inspireras av
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback