Små eller stora saker?



Små saker gör skillnad.

Rutan. Ja du Rutan. Kanske behöver jag tydligare kommunicera för mig själv vad som ska finnas därinne. Och det här med Luft. Det måste finnas luft i rutan. Annars kvävs jag. Det kan ha varit så att jag har kvävts litegrann den senaste veckan . Men så kommer det tillfällen då jag bara andas. Och det är på riktigt då. Jag stannar upp, tänker på tanken Andning. Och så gör jag det. Jag var på väg till tvärbanan för någon dag sen. Och jag uppmärksammade ett Stressat Hjärta. Då var andningen det bästa jag kunde ta till. Det hjälpte.

Vadå? Är hon stressad? Nej. Men jag är lätt-stressad. Det behövs inte alls mycket ibland. Men jag är också lätt-ordnad. Om jag tar tag i min stress så kan jag bemästra den. En styrka.

Stora saker gör också skillnad.
Annars kan jag berätta att min fina bror kom till stan denna vecka. Och i fredags tog vi oss till Fotografiska. Bor du i Stockholm tycker jag absolut att du ska bege dig. Av två anledningar: maten uppe i Caféet/Restaurangen och Utställningarna. Vi blev väldigt imponerade av svampsoppan som vi åt. Och räkmackan till var verkligen en räkmacka. Massa räkor. Nick Brandt, vars foton nu finns på Fotografiska, är helt fantastisk. Om du vill veta mer: klicka här.













Ge mig en imorgon
Kommentarer
Postat av: Svenne

Gillar :)

2011-10-23 @ 12:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback