Våra sponsorer på Topploppet - utvärdering!

Vi hade sju extrasponsorer med i vårt Topploppslag den 1 oktober! Här kommer mina tankar om produkterna!

Och - ni har väl inte missat min goodiebags-tävling? Den avslutas nu på söndag! In och tävla med er!




Gainomax proteinbar - tre smaker - jag har än så länge testat chocolate orange - och den smakar väldigt bra, sådär lagom "segig" och god! Jag funderar om inte detta skulle kunna vara ett alternativ till fika vid kaffet? Lite godiskänsla ändå... Den andra jag testade var Toffee flavour, helt okej denna med! Jag trodde att den skulle bli min favorit, men icke - chocolate orange is da thing!



Dr Hauschka - vi blev sponsrade med både ansiktskräm och ansiktsvatten. De heter Rosencreme light och Ansiktsvatten Special. Nu kan jag avslöja att jag är ett hemligt fan av dessa produkter. Använder ansiktsvattnet dagligen, inte special, utan den vanliga. Dr Hauschka menar att man inte ska smörja sig med kräm på natten, så jag brukar bara tvätta anskitet noga, och sen "spraya" med ansiktsvattnet (man ska inte använda bomull, utan badda med händerna, eller som jag spruta på!). Rosencreme light är lättapplicerad och går in snabbt. Gillar mycket!


Holistic mullbär: Ah - det perfekta alternativet till godis, och minst lika gott! Dessa är supergoda och fulla med nyttigheter. Många tycker att de liknar russin i smaken, men jag tycker de är säregna. Och som sagt - goda! Holistic kokosolja - Det finns fler användningsområden till denna olja. Det jag har hunnit med senast är att använda den till stekning av pannkakor. Men jag har också fått tips att använda den mot torr hårbotten - även om den kan vara svår att skölja ur. Sov med den över natten i håret. Har inte testat själv - ännu. Sen fick jag testa Holistic proteinpulver, vanilj har jag hunnit med. När jag värmt på gröten i kastrull och tagit den från plattan, brukar jag blanda i några matskedar - proteingröt! Jag tycker överlag inte om att blanda pulver med vatten och dricka - jag tycker det är äckligt rent ut sagt! Men att blanda i gröt fungerar för mig. Får känslan av att jag håller mig mättare längre



Seger strumpor - det är på senare tid jag har förstått varför det är viktigt med bra strumpor när man tränar. Dessa är jag nöjd med eftersom de sitter bra på foten, känns "lätta" och jag tycker jag håller mig torr om fossingarna när jag springer!




Aloeveradrycken Jag har testat denna tidigare - det viktiga är att dricka den kyld - annars blir det skumt med en massa "ljumma" aloeverabitar. Men kyld är den grym! Lagom söt, fruktig tack vare aloeveran och jag får känslan av nyttighet. Tror på denna!




Nikejackan vad kan jag säga?! Jo, att innerfickan i denna jacka gör att jag bara vill springa i den! Känns lätt, och samtidigt skyddande när jag är ute och löper. Och så blir jag snygg, vilket faktiskt kan vara viktigt när man vill frammana känslan av styrka! Så jag är helnöjd!



Raw bite Denna missade jag. Fick alltså inte möjlighet att testa, glömde bort att ta en till mig själv i all Topploppsyra!! Men däremot har ett dussin pannor recenserat!



Kommentarer
Postat av: Svenne

Gillar

2011-10-12 @ 17:09:09
Postat av: nettan

Det är en av de där choklad sakerna som jag gillar men jag kommer aldrig ihåg vilken av dem men goda är dom.



Från en choklad beroende varelse

enkla nettan

2011-10-17 @ 18:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback