Att fetglömma livsbalans - eller?

Jag har den senaste tiden reflekterat, om och om igen, över vikten av att hitta lugnet och ron. Jag har länge tyckt att det varit meckigt att få till det. Det är så lätt att passera sina egna gränser, och plötsligt är man där sinnet inte finner ro, där uppgifter känns svåra att lösa. Resan till lugn och ro har flera avgångar om dagen, ibland missar jag tåget. Trots att det är en prioritering i mitt liv. Så jag ältar vidare, försöker ändra grepp, se på saker ur ett annat perspektiv.
 
Författaren och psykoterapeuten, Per Naroskin, sa igår när han ombads ge oss i publiken ett råd att: "ni kan fetglömma livsbalans. Men det kommer ändå att gå bra för oss i slutändan".
(jag var på ett event igår som anordnades av Books&Dreams)
 
Då tänker jag spontant: skönt - jag är inte ensam om att jaga balans. De små små stunderna av livsbalans är i alla fall ganska sköna.
 

Livsbalans i #3 delar
 
 
Livsbalans #1: baka bröd
 
 

Livsbalans #2: gör ett hemligt kort till någon du älskar
 
 

Livsbalans #3: läs en bok. På riktigt. Ta dig tiden. Välj bort något annat - det är det värt. Dessa två väljer mellan nu. Den till vänster fick jag som present i Books&Dreams eventet. Den högra har jag fått låna
 
 

 
 
Några korta ord om gårdagens event
Eventet igår anordnades av Books&Dreams. Jag fick själva tidningen någon dag innan. Personligen tycker jag om tidningen - den är välgjord med smått och gott. Jag visste vad jag hade att förvänta. Att det sedan är lättuggat tycker jag om. Keep it simple. Jag vet dock att det finns andra som inte alls gillar det - kan läsas om här till exempel.
 

En trevlig kväll, den som verkligen gjorde kvällen minnesvärd var Pär Johansson (Glada Hudik) och han berättade med fantastisk inlevelse om sitt arbete och sin nya bok I huvudet på en normalstörd
 
Jag fick också upp ögonen för Josefine Sundström och blev väldigt glad över att hennes bok Vinteräpplen fanns med i goodiebagen.
 
Andra författare på plats: Jens Lapidus, Per Naroskin, Johan Hedenberg, Malin Berghagen, Karolina Ramqvist
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback