2013 - mina nyårskarameller

Tänk, att imorgon är det sista snutten av fina 2013.
 
Och vet ni, att det är så kul att se tillbaka, med hjälp av bloggen!
 
Så jag tänker att vi kör en bakåtblick, för att sedan starta 2014 tillsammans!
 
 
 
 
En resa bortom min egen tid och mitt eget liv. Livet som resereporter förnöjer. Vandrar för första gången på riktigt. Vilket gjorde att jag i år (i veckan) införskaffat nya vandrarkängor
.
 
 
 
När jag ser tillbaka i bloggen ser jag en tydlig trend av matlagning, av smått och gott. Här några favoriter!
 
 
Cheesecake
Råkostsallad
Matmuffins
 
 
Jag bekantar mig med Isodieten för första gången, och kör igång med glutenfri kost. En ny, smärtfri, period börjar i mitt liv - där jag äter helt glutenfritt och mår toppen. Var också med på Fazer Blogger Boot Camp, vilket var toppenkul - trots brutet ben!
 
 
Foamroll-pass på Fazer Blogger Boot Camp
 
Nötpanerad torsk enligt Isodieten
 
 
Möter våren i fina Skåne, närmare bestämt hos min väninna Dorota i Löddeköpinge! Hann fira en söt 1 åring och promenera i fina områden.
 
Föreläser på Hälsodagen på Eggeby Gård!
 
 
 
 
Håller igång med träning, med bland andra Strongday!
 

Testar träning med ActivateMe, bland annat i en källarlokal och ute i Rålambshovsparken. Besöker allt oftare koloniträdgården där jag bor. Och jag upptäcker charmen i att baka glutenfritt knäcke!
 
 
 
 
 
 
 
Tyresta - en plats på jorden där andetagen får andas extra djupt. Jag försvann en förmiddag och 25 kilometer senare tog jag bussen hem. Sen har vi ju Jastarnia. Kanske är det så att vi alla har en plats där vi känner oss extra älskade. Jag har en sådan i alla fall. Jag toppade juli med att vattna en väns koloniträdgård. Tog ett varv med gräsklipparen också.
 
 
 
 
 
 
Jag drar till Munkedal för ett jobb, där jag bland annat intervjuar den här fröken. Träffar av en slump min barndomsvän i Munkedal. Sover på sötaste Bed and Breakfast-stället.
Tränar ett pass med Casall i Vasaparken. Träffar bloggvänner. Livet leker. Foten funkar!
 
 
 
 
 
Äter typ gröt mest hela tiden
 
 
 
 
Testar träning hos Friskis & Svettis. Upptäcker mellanmålsplättar. Med keso förstås. Hösten bjuder på sin finaste sida. Och Magdalena Bibik släpper Världens Roligaste Träningsbok med sin Janne!
 
 
 
Blir dundersjuk och sedan frisk på en dag. Spenderar många timmar på Allt för hälsan. Gör ett löpjobb med fina Annika. Hälsar på SATS och testar nyheter inför vintern 2014. Besöker Tyresta, för jag är värd det.
 
 
 
 
 
Upptäcker mig själv, på ett nytt sätt. Bromsar mjukt för att ge plats åt alla sorter av känslor. En del svårare än andra. Men jag vet vad som funkar. Och vad som inte gör det. Firar jul, på det sätt som värmer hjärtat. Hänger med finaste vännerna i Österskär, har systrar som hälsar på. Och inte förglömma min fina vän Svenne, vi firar den femte julen ihop - bästa traditionen. Tränar, ja, men ligger på sofflocket minst lika mycket. Så är livet! Att ha hjärtat vid min sida har varit och är meningen med mitt liv.
 
 
 
 
 
 
TACK till alla som följt mig det här året! 2014 års blogg kommer fokusera på hälsa, häng på!
 
 
 
En stor del av bilderna är tagna av Christofer Lind - tack!
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback