För att sommar ska vara sommar

En tanke som slagit mig, ganska nyligen, är att sommar inte alltid är sommar. Det behövs en viss sinnesstämning för att sommarkänslan ska infinna sig. Är du stressad, uttråkad eller rastlös så spelar det ingen roll om solen gassar på - det blir ingen sommar av det. Att komma in i rätt mood känner jag är viktigt, kanske för att sommaren är så förbaskat kort
 
 
Ta regelbundna kvällspromenader. Även om det tar emot. Vi har en koloni här i närheten som besökts ett otal gånger under maj och juni. Där tankar jag min sommarenergi.
 
Om du kan, gör sådant som du verkligen gillar. Tvinga på dig själv lite roliga saker helt enkelt! Jag har upptäckt en ny läslusta - och läser som aldrig förr.
 
Ta vara på sommarens lukter - nu blommar jasminen - det är för härligt, om jag får säga det själv. Insup. Lukter påverkar vår sinnesstämning, det upplever jag i alla fall.
 
Frukt. I say no more!
 
 
 
 
 
Your mood decides whether summer is summer or not - try to embrace summer with your mind by taking walks, do things you like, search for the fragrance of summer and eat fruits!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback