Pyssel-tips!

Påsken närmar sig. Imorgon är det skärtorsdag. Vi ska ha en ganska lugn tillvaro med lite släkt och vänner över på lördag.
 
När jag inte tränar vet några av er att jag är en riktig pysselnörd. Det gör att jag några gånger per år skickar påskkort eller  julkort till mina kunder - det är ofta uppskattat och gör att jag placerar mig på frilanskartan. Dessutom - jag får leva ut min pysselgen!
 
Nu ett tips! Kalendrar med vackra motiv gillar man ju att spara - men användningsområdet då? Man brukar ju inte ha gamla kalendrar hängandes. Så jag använde en jättefin kalender med motiv från 2009 (tror jag) att göra kuvert av!
 
Så här gick det till:
 
Jag kollade in kalendern och funderade på vad jag kunde göra med dessa vackra motiv
 
Jag skapade med enkla medel några fina påskkort. Använde stämplar som jag fått av en vän. Sedan klistade jag på påskklistermärken som jag köpte på megarea förra året, på Gallerix. La in ett visitkort & skrev en personlig hälsning
 

Tog fram ett vanligt kuvert och vecklade ut det för att se vilket "mönster" som är bakom
 
Sen kollade jag hur brett och högt mitt påskkort var, och använde det för att klippa ut ett kuvertmönster som passade för mitt kort
 
Utklipp
 

Sedan la jag kortet i mitt kuvert, och vek ihop det
 
På baksidan: ett litet märke
 
 

Det kan man kalla pysselkärlek
 
 
Ser fram emot att påskpynta imorgon. Tanken är att blogga något om det!
 
 
 
Jag har länge tänkt på: vad innehåller min blogg egentligen? Det är inte en renodlad träningsblogg, det är lite av allt - en hel del vardag. Mitt vardagsrum på nätet helt enkelt! Du får gärna önska inlägg också! Skriv en rad i kommentarerna så får vi se vad jag kan göra!
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Svenne

Mera hits!

2013-03-27 @ 15:05:40
Postat av: Helena M

Hej!
Det där med kuvertet var fiffigt, det ska jag göra ngn gång... Finfit papper var det med....
Hälsar Helena

2013-04-06 @ 17:03:38
URL: http://www.kreativalivet.n.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback