Friskis visar upp nya tankar

 

 

Dagens pressträff handlade om Friskis&Svettis och deras satsning på träning i något som de kallar för multihallar. Och det nya? Att instruktörerna blir än mer tillgängliga. Man gjorde jämförelsen mellan hur det är idag, där man kanske får något tillfälle att träna med instruktör (t ex vid en gyminstruktion) och annars handlar det om att köpa sig personlig träning. Nu vill Friskis satsa på bemanning, och fortsätta med det som kallas TMI, träning med instruktör. Det fina är att detta ingår i kortet, inga extrakostnader för motionären!

 

Ni kanske undrar om TMI? Från hemsidan:

 

På TMI är ni en grupp om ca 3-8 personer där ni tillsammans provar nya övningar eller redskap, eller nya sätt att träna tillsammans med en instruktör. Efter TMI har du fått med dig kunskap och inspiration för att kunna träna vidare på egen hand. TMI finns med olika inriktningar.  

 

Magnus Strömberg, utvecklingsansvarig för gym på Friskis&Svettis Riks berättade om den nya utmaningen, här kan man se en liten filmsnutt också! 

 

 

Det jag personligen gillade med dagens pressträff var ju att vi också fick träna – det var Magnus som höll i ett TMI-pass, och det var hela kroppen som fick arbeta: situps med boll, svingar med kettle bells, armhävningar, axelpress, upphopp, utfall, drag med hantel och dra dig upp för ett snöre. Två varv, tufft, kul och prestigelöst. Mycket bra! Träffade även en till bloggare, Frida från Linköping!

 

Kommentar på Friskis satsning: ett bra konkurrensmedel att inte bara kränga kringtjänster till träningskortet, utan utöka möjligheterna för det existerande medlemskapet! Smart!

 

 

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Frida Matsdotter

Trevligt att träffas idag, det var ett bra pass vi körde tyckte jag :) ha en trevlig helg, så kanske vi syns nån mer gång framöver!

2013-10-11 @ 16:25:24
URL: http://matsdotter.shapemeup.se
Postat av: Annika - strongday.se

Tycker det verkar hur bra som helst - om man nu vågar och vill ta hjälp. Har en kompis som är Friskis-instruktör och hon säger att folk sällan vågar ta hjälp. Men tycker idén om att man ska kunna få mer hjälp och inspiration i gymdelen är superbra!

2013-10-11 @ 20:14:45
URL: http://strongday.se
Postat av: Dorota

Vad roligt att du har testat det! Snart är du expert på träningsmarknad när det gäller alla nyheter ;-) Kram

2013-10-12 @ 20:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback