Världens roligaste träningsbok #vrt

 

Magdalena Bibik, som jag lärde känna för ett drygt år sedan, har tillsammans med sin man Janne Westerlund skrivit en minst sagt spännande bok: Världens roligaste träningsbok.

 

Igår var det fest med anledning av boken, och på Södra sällskapet fick vi träffa författarna, några bloggvänner och välja vilket team vi ska tillhöra, #teambibik, eller #teamwesterlund. För det är det här som är så spännande med boken. Den lever nämligen utanför sina pärmar, och det händer mycket kring den. Bland annat ska både Magdalena och Janne delta i Ride of Hope, som går av stapeln i nästa år. Allt kan följas på Facebook-sidan: Världens roligaste träningsbok. Igår såldes boken för 200 kronor, där 50 kronor gick oavkortat till Barncancerfonden.

 

 

Några tankar kring boken: att göra en twist är välkommet! För om något så hör glädje och träning ihop. Magdalena och Janne tar vara på att vi människor är olika, där träning kan existera parallellt med ett liv som också innehåller korv och öl. Det är en motreaktion till all den hets som jag tycker kan finnas i hälsobranschen, där det handlar om att kontrollera sig själv, och där begreppet hälsa går hand i hand med parollen att du ska vara missnöjd med dig själv. Det ska bli kul att läsa boken, för än så länge har jag bara nyfiket bläddrat i den. När Janne hade högläsning igår, fick jag känslan av att humor också kan leda till ett hälsosamt liv. For real. Ett skratt förlänger livet som ni vet!

 

 

Laddat bord inför kvällen!
 
 
 Världens roligaste bok - premiär!
 
 
Blomkål: #teambibik (ledsen Janne!)
 
Alla foton är tagna av eminente: Christofer Lind
 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback