Bästa - av allt.

 

 

Det här landet alltså. Först en hel drös nyanser av grått i flera månader, och sen då: iskallt.

 

Den här människan alltså. Först en massa energi, idéer, allt-på-en-gång-minsann. Och sen då: iskall och trött i soffan.

 

Fasiken man behöver pepp då.

 

Så jag tänker att vi hjälps åt. Jag bidrar med lite av mitt bästa, och du kanske har något på lager att dela med dig av?

 

Bästa maten: idag fann jag åter till Babels deli vid Hornstull. Jag var så hungrig, men expediten var helt underbar. Jag muttrar något om kött och glutenfritt, hon ordnar bästa tallriken med smått och gott och jag blev ordentligt mätt. Och som pricken över i:et berättar hon för mig var jag sedan hittar kaffet. Bästa.

 

Bästa bloggen: det finns så många. Men de jag finner mest värme hos just nu är förstås Uppochhoppa-Sofia, Strongday-Annika, Design-Asia & UnderbaraClara. Och sen har jag hittat en ny, som är helmysig: Monikas träning.

 

Bästa grejen: Körkort i förra veckan. Bara sådär.

 

Bästa träningen: Annika, lyssna på den här: Bodypump

 

Bästa boken: letar efter den. Alltså jag höll på att läsa en bok. Men det lossnade liksom aldrig. Istället har jag sympatiläst den. Tyckt synd om boken på något sätt. Men igår sa jag blankt nej. Det här går inte längre. Jag gjorde slut med en bok. Så att. Däremot läser jag just nu: Business Model Generation. Den är speciell och faktiskt riktigt intressant!

 

Bästa se fram emot: Alltså snart är den här igen: ön som jag bara älskar. Och sen i mars: Blogger Boot Camp 2014 som anordnas av träningsevent. Yes och pepp på den!

 

Bästa tanken: att tankar går att byta ut

 

Bästa platsen:

 

 
 
 Bästa: Du <3
 
 
Kommentarer
Postat av: Uppochhoppa

Åh. KÖRKORT! Wow och världens största grattis. Och tack för länkkärlek. Kanske världens bästa du. När kommer nya bloggen? Kram!

2014-01-29 @ 23:22:29
URL: http://uppochhoppa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback