Hur mycket äter jag för per månad?

Ja, ekonom som jag är, samt att jag vill spara till en Thailandresa, så kom fundering upp idag: hur mycket äter jag för per månad, inklusive utemat? Det vet jag faktiskt inte. Det jag däremot vet, det är att om jag medvetandegör mig själv om mina kostnader: då kommer jag ha bättre ekonomi. Därför handlade jag inte tomater för 30 kronor kilot och inte heller äpplen för 19.90 kronor kilot. Det går emot mina principer helt enkelt. Men däremot fanns det satsumas för 10 kronor kilot, så jag köpte några stycken. Handlade även lax, broccoli, fetaost (har oerhörda sug efter fetaost ibland, fast nu måste jag hitta matchande tomater till den…), ekologisk a-fil. Letade även efter något fint ljus, men det fanns inga (PrisXtra har byggt om sig lite så de har en avdelning som inte är matvaror med schampoo, tandkräm, ljus m.m).

Nu håller jag precis på att laga mig lite nyttig mat: det blir lax, quinoa, broccoli och fetaost. Sedan ska jag till kyrkan klockan 18.00. Var ju inställd på elva-mässan, men ni vet själva hur det blev säkert! Pratade lite med Ulliz idag också, det känns som om det var länge sedan jag såg henne, men det är nog för att vi ses så ofta! The conclusion: jag ska bokföra mina matinköp och dessutom lägger jag en klausul att köpa saker som är för ett bra pris! Men givetvis får det inte vara något avkall på näringskvalitén!

Ta hand om er, tänker ofta på dem som betyder mycket för mig. Hoppas att ni får en underbar söndag, det som är kvar av den!

Kram Emilia
Kommentarer
Postat av: Svennis

Tack att du tänker på oss, dina vänner inklusive undertecknad :) Tank tank kram Svenne

2008-11-02 @ 20:49:10
Postat av: Emilia

Hallå där myssvenne! Tack för ditt tack!

Kram

Emilia

2008-11-03 @ 14:20:46
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback