Aldrig mer igen...

....färdiglagad mat från affären. Köpte en billig paj på Hemköp, en felix fullkornspaj med lax och spenat - hua, det var så äckligt, verkligen! Borde ha lärt mig att inte köpa sådant strunt. Men jag höll god min och åt upp hela. Mätt? Nej, inte det minsta och snart ska jag iväg, borde få i mig något innan dess. Funderar på lite gröt...

Och, ja: det blev gröt. Om tio minuter går min buss, så det här var det kortaste blogginlägget jag gjort. Någon som har tips på god mat jag kan göra i veckan, till rimligt pris?

Kram
Emilia
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Här kommer farbror Nisse med räddningen som ett svar i brevlådan. En god mustig grönsaksgryta eller soppa och till det gott grovt bröd med stark ost. Eller ett paket fryst fisk som man delar i lagom bitar och kokar i kastrull på spisen. Potatis med sås till. Enkelt, gott, praktiskt, nyttigt, billigt. Avråder starkt från all färdigmat trots lockpriser av typen 5 för 99kr. Möjligen Billys pizzabit som nödtugg vid enstaka tillfälle.

2008-10-20 @ 22:25:07
Postat av: Emilia

Hej farbror Nisse! Ja, soppa är underskattat och ska få en återupplivning i fröken Emilias kök. Nu när höstdeppen kommit som ett brev på posten är det dags att hitta god mat som piggar upp kropp och själ! Nej, den där pajen får jag fortfarande usch-känslor av, jag känner att jag gjorde ett riktigt bottennapp idag.



Ciao och tack för räddningen!

Emilia

2008-10-20 @ 22:51:03
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback