En bild säger mer än tusen ord!

Ja, då är jag tillbaka på Odenplan och är hemma hos Ulliz. Hon är och hämtar Elvis nu, det ska bli roligt att träffa honom! Vi har haft lite otur idag, fick ett sms från journalisten som skrev artikeln och det verkar som att det är strul...Så vi väntar och får se - kanske någon annan tidning kan ta emot den. Vi känner oss båda lite nedslagna - minst sagt...

Nu har jag i alla fall varit och tittat på lägenheten i Sumpan och det var verkligen inget fel på den. Den håller på att renoveras - men inflyttningsdatumet är fortfarande den 1 november, dvs om två veckor. Det var bara tre personer framför mig i kön (resten kom inte) så chanserna har ökat! Jag tackade ja i alla fall!

Sitter som vanligt med en kopp te och försöker återfå en normal kroppstemperatur, jag fryser nämligen. Och det fungerar. Imorgon är det bildterapi, missade den förra veckan eftersom jag mådde lite dåligt. Så det blir att gå upp med morgontuppen imorgon...Jag vet inte ens om jag har lust att gå, men hey! Har jag lust till något över huvud taget? Kommer ni ihåg mitt negativa inlägg som jag hade för några veckor sedan? Jag skulle behöva skriva ett sådant nu, men det blir inte av - jag får hålla mig!

Nedan kommer i alla fall en bild från lite gladare tider!

Kram
Emilia


På fest hemma hos mig sommaren 2007, ute på Lappis
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Som vanligt ett litet tips från mig. Noterar att du sitter med en kopp te och då skulle jag föreslå att du prövar te på Ingefära, det är helt otroligt vad gott och välgörande det är. Ska vara färsk ingefära, inte det som finns i kryddburken. Lycka till. Och så noterar jag förstås tre söta fägringar på bilden. En krydda så god som någon bara det.

2008-10-15 @ 10:08:18
Postat av: Emilia

Ingefära var tipset, ingefära ska det bli! Men nu är jag inne på pepparmynta, det är också väldigt välgörande! Försöker dra ner på kaffet också! Åh tack, jag visst är vi söta!



Emilia

2008-10-15 @ 11:07:33
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback