Ja, det var dag två nu då...

Visst, jag fortsätter med mitt nya liv, trots att det är lite smärtsamt för närvarande - ja, det är sömnen igen som spökar. Så när klockan ringde klockan 08.00 så ställde jag om den till 09.00 och när den ringde då - ja, då stängde jag av den. Men, det var tvätt idag, så jag masade mig upp halv elva och svor över hur trött jag är och hur ont jag har i kroppen. Men nu känns det bättre och jag ska inte bara spy galla över bloggen, det är inte riktigt det den är till för...Klockan är nu strax efter tolv och om några timmar är det dags för fotografering. Jag och Ulliz hade tänkt att träffas efteråt också, men jag får se om jag orkar. Har bildterapi imorgon, och då måste jag upp tidigt igen...Förhoppningsvis går det bättre den här gången!

Tvätten är nu i full gång, det blev tre stora maskiner och äntligen ska jag få lite rena lakan. Mina var fulla av Marius hår och de behövde verkligen bytas, bara en sådan sak gör ju att sömnen förbättras (intalar jag mig själv). Det blev en god frukost, skippade kaffet eftersom jag inte hade tillräckligt med mjölk och gjorde Rooibos te istället. Bättre för magen och hälsan. Apropå hälsa, har en sån där härlig träningsvärk sedan igår, så det känns att jag har tränat! Kanske att ett litet stretchprogram här hemma på mattan är på sin plats!

Men jag ger inte upp, det ska ni veta. Jag får genomleva dagen med en del gäspningar, men jag tänker försöka vara glad ändå. Och vädret känns förhållandevis fint, ska ut med lillkillen snart - han behöver komma ut och rastas. Igår skrämde han upp en stackars man genom att skälla på honom, usch vad jag skämdes! Men nu får jag hålla bättre koll på honom!

Just, det. Nu är ryck upp dig:s hemsida uppe, gå in och kolla på: www.ryckuppdig.nu så får ni en känsla av vad det är jag och Ulliz håller på med!

Kramis!
Emilia


Detta skulle kunna vara ett häftigt CD-omslag. Taget ute på landet....
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Ja jag håller med dig om att bilden med dig och landet passar bra till ett cd omslag. Jag skulle föreslå som passande musik svängig jazz. Bra att du inte ger upp Emilia. Med envishet ska du se även om det skulle ta lite tid att det går att komma upp på morgonen. Här i norr är den färgglada hösten snart slut och träden nakna. Mörkt och trist och kyligt men inte mer än man gör det. Lite bestämmer man själv här i livet även om omständigheterna är svåra ibland.



Kram Nisse

2008-10-07 @ 21:43:50
Postat av: Emilia

Hej Nisse och tack för dina fina ord. Ja, visst, man bestämmer mycket här i livet, men min kropp lever för närvarande sitt eget liv. Det viktiga är att inte ge upp! Ja, uppe hos dig kan jag tänka mig att de sista löven har lämnat sina platser på träden...hoppas att du har det bra, det vore roligt att träffas igen. Har du läst boken "Tillsammans" med Nilsonne och Kåver? Den är intressant!



Kram

Emilia

2008-10-07 @ 22:06:05
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: Alina

härlig bild! längtar till landet nu! :)

2008-10-07 @ 22:13:23
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback