Onsdag - framför tv:n och mätt mage!

Sitter framför dumburken och känner mig - lugn. Var på en intressant föreläsning på S:t Göran, ämnet var tungt, men jag hängde med i alla fall. Det handlade om depressionens konsekvenser på människan och det var en duktig psykiater som höll föredraget. Många intressanta kommentarer och input från publiken också. Men det är svårt ibland att förstå den folksjukdom som härjar i landet och jag beundrar de läkare och vårdpersonal som tillsammans med patienter kämpar mot det som ibland kan vara så svårt att förstå och hantera.


Jag och Carlos var och hälsade på Agnieszka idag och där fick vi god mat, bland annat en soppa som var precis en sådan som jag behövde. Till det blev det goda mackor med avokado och krakowska (polsk korv). Ägg fanns också med på menyn! Det var efter det besöket som jag åkte till föreläsningen.


Imorgon är det begravning, det är en av mina vänners mamma som har dött. Senast jag var på begravning var på farmors förra året. Det var okej, vackert och så, men efteråt mådde jag inte särskilt bra. Kanske för att det var min första begravning? Nej, det tror jag inte. Nej, det handlade om att verkligen se att döden är en naturlig del av livet. Men den kändes inte naturlig, den kändes overklig och...kall. Det var bara några tankar...


Nu kära vänner har jag något bra att berätta! Jag sökte ett arbete på halvtid förra veckan, som receptionist på ett hälsoföretag. Och nu har jag gått vidare till intervju. Fick mail idag om att den första sållningen är klar...och jag är med! Så inom två veckor borde jag alltså ha en intervju att gå till!


Nattinatt därute!

Emilia



Här är min älskade lilla by, någon som vet var?
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Kan det vara i Polen tro. Lycka till med intervjun. Sov gott. Hälsar Nisse

2008-10-22 @ 23:20:06
Postat av: Emilia

Åh, rätt gissat! Tack, det är alltid bra med lite lyckosparkar!



Emilia

2008-10-24 @ 16:36:02
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback