Vackert väder men ändå...

...ingen lust att göra någonting. Det var ju tänkt att jag skulle bo hos Ulliz denna vecka som kommer- men jag har en del ärenden här i Solna imorgon, så jag åker nog dit imorgon kväll. Jag kommer att sakna Marius, men vi syns ju sen, förhoppningsvis!

Och denna dag, denna dag, jag tittar ut genom fönstret och vädret känns helt underbart. Ändå orkar jag inte hitta på något. Kanske att jag bestämmer mig för att gå ut med Marius - han behöver verkligen komma ut, klockan är ju snart 14.00!

Klockan 18.00 är det ju dags för kyrkan, jag missade förmiddagsmässan och det känns ju inte alls bra. Men den engelska mässan är också helt okej. Men det är skillnade på något vis, och det är inte bara språket jag tänker på.

Imorgon ska jag och Carlos gå på ett seminarium angående sparande - det ska bli intressant! Han frågade mig förra veckan om jag ville följa med, så jag tänkte - why not? Jag berättar mer efteråt.

Och nu - en liten uppföljning: hur går det med....

Träningen? inte alls illa, dock har jag inte gått ner något. Därför funderar jag på att ändra kosten ytterligare. Mindre bröd och pasta och det som är absolut viktigast - regelbundenheten!

Sömnen?
Knagglig start dessvärre - första dagen gick ju över förväntan, men sedan har det inte alls gått bra. Igår tror jag sömneffektiviteten var runt 50-60% Idag var det bättre, men som igår kom jag upp alledeles för sent. Bättring efterfrågas!

Målning? Ja, där har det verkligen varit kreativitetstorka - men jag har några idéer som kanske kan förverkligas på pappret...Jag återkommer!

Nu tar jag och byter om och tar med lillkillen ut!

Kram
Emilia


Väntar på eget boende...ha något som är ens eget - wish me luck!
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Ser närstan ut som på Strandvägen på bilden. Din nästa bostad kanske. Nära till det mesta. I drömmarnas värld kan allt hända. En natt drömmer man om en lottorad som ger jackpott och snart bor man på Strandvägen.



När det gäller maten skulle jag nog föreslå mera av soppor. Goda mättande soppor med mycket grönsaker och goda smörgåsar av grovt bröd. Tror inte man blir fet av det, tvärtom så går man säkert ner i vikt. Sen föreslår jag att du dricker mycket örtte och drar ner på smaskigt fikabröd. Grönt te är bra och nyttigt med mycket av antioxidanter. Sen finns ett grönt örtte te som heter Yerbamate som man dricker mycket av i Sydamerika. Sådana örtteer håller hunger och sug borta och därmed går man ju ner i vikt. Hälsar Nisse

2008-10-12 @ 15:57:16
Postat av: Emilia

Hej min trogne Nisse! Åh, tack för alla tips! Nu är det så att jag har i princip bott på Strandvägen under en ruggig höst 2002- och det är inte min grej. Men något liknande som i Sardinien - why not? men nu låtar det mer åt Farsta...Vi får se hur det går.



Yerbamate har jag hört talas om, har två väninnor som är "beroende" av det. Tydligen ska det vara väldigt bra mot depressioner också!



Kram

Emilia

2008-10-12 @ 21:40:48
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback