Fick en liten mindre chock i morse...

Ja, det är inget att hänga upp sig på - men till en början sparkade jag på mig själv och skämdes så mycket. Det var min tur, bland andra, att vara ute på Malmskillnadsgatan igår kväll. Men jag var nog helt inne i min egna värld för jag sov ju igår kväll och gjorde min tvätt. På ett sätt var det bra att jag kom på det idag och inte tgår vid tio, för då skulle samvetet ha fått sig en rejäl törn och frågan är om inte nattsömnen hade blivit lidande...Men hur som helst så var det tre som stod igår så det gick nog bra (hoppas jag). Jag har mailat berörda och bett om ursäkt - mer kan jag inte göra.

Var i kyrkan på förmiddagen idag och det styrkte mig och sedan var jag på fika. Eftersom plånboken talar sitt egna språk just nu så hade jag med mig egna mackor och tog bara en kopp te. Sedan gjorde jag lite inhandling för tisdagsreunionen. Solen skiner förvisso, men sjutton vad kallt det är! Har nu här hemma städat badrummet, mamma kommer snart och jag orkar inte höra tjat om hur det ser ut därinne så jag tog saken i egna händer helt enkelt!

I fredags fick jag min efterlängtade spegel som jag har fått av Sven, se nedan...Och växten den växer så det bara knakar, det är roligt att den "trivs" hos mig.

Håller på att klickar på måfå på youtube, fastnade lite för enya (may it be) och en del musikala versioner av Ave Maria.

Har snart läst ut boken som jag har fotograferat nedan - det är små korta historier som på något vis ändå vävs samman - den är riktigt bra faktiskt - tack Gudrun (fick den av henne när jag fyllde år)

Ett spartips på energi: stäng av mobilen nattetid!



Kommentarer
Postat av: monki-lost

va fin spegeln var! Lite antik sådär :)

2009-04-20 @ 12:00:47
Postat av: Anonym

hej emilia,



jag har lite mer växter som du kan få av mig.



det är för varmt i min lägenhet för orchidéer, så du kan få ett par stycken.

De kommer säkert att trivas o blomma i din lägenhet.



Kul att de här två småttingarna trivs !



Agnieszka

2009-04-20 @ 15:19:26
Postat av: Emilia

Hej syster och Aga! Nya blommor låter perfekt! Ja, visst är spegeln fin!

2009-04-20 @ 18:40:17
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: Sven

Spegeln har varit min farmors. Den fick Emilia ärva för att hon är så ba

2009-04-21 @ 17:41:13
Postat av: Emilia

Tackar för det Sven!

2009-04-22 @ 09:50:41
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback