Hemma, kan jag konstatera!

Nu så, hemma sedan en halvtimme, givetvis åker datorn på en omgång direkt, vad annars? Här hemma kan jag också vidare konstatera att jag lämnade en massa disk efter mig, aja baja - det ska ju vara skönt att komma hem till ett rent kök. Jaja, jag får skylla på att jag hade mycket att göra - för det hade jag faktiskt. Resan som sådan gick bara bra, bussen var full och vädret utanför alldeles för fint! Såg nu när jag var inne på bloggen att länken som jag angav inte fungerade när man klickar på den. Tipset är att kopiera den och öppna den i ett nytt fönster. Fantastisk konstnär, verkligen!

Planen för kvällen är: alldeles strax gå till Svedmyras Ica för att inhandla lite grönsaker till en wok som jag ska göra till lunch för imorgon. Jag ska inte handla överdrivet mycket, men om jag hittar något bra pris på någon grönsak så kommer jag att slå till. Jag ska ut till Upplands Väsby imorgon och jobba med Brämhults, förhoppningsvis kan jag handla lite där - ibland hittar man riktigt bra priser utanför stan! Jag tänkte göra Yoga mellan 21.00-21.30, för det gör mig gott. Vill gärna planera in mera träning, vet att nästa vecka är ganska full med aktiviteter, men jag ska finna tid för träning, så är det bara! Ja, heja mig, sjuttsingen! Det måste vara min vistelse hos Dorot som gör att jag känner mig så motiverad. Ska nog göra en planering för de kommande dagarna. På måndag kommer Sven hit med Frasse, jag ska vara kattvakt nästa vecka, och jag tänkte då passa på att skriva min artikel om Gröna Linjen på måndag samt ringa fotografen. Jag återkommer med planering, bloggen är en bra ventil där.

Take care my friends, det kommer mera, men nu ska jag iväg!

Karlskrona-Emilia
Kommentarer
Postat av: Svennis

Välkommen hem en Emilia. Hoppas du fått i dig lite krubb och nu yogar du antagligen. Vi ses kram

2009-04-02 @ 21:03:17
URL: http://www.dif.se
Postat av: Nisse Norr

Brämhults måste väl vara färsk naturlig råpressad juice utan tillsatser och Kravmärkt! Jättedyr förstås med god. Servera den med en bit avocado och en bit surdegsbröd med en oliv. Lycka till med bjudningen.

2009-04-02 @ 23:02:45
Postat av: Emilia

Tack, jo på ett sätt är det skönt att vara hemma men samtidigt var det också myspys att vara med Dorot i nästan en hel vecka!



Brämhults smoothie blev det, oj så nyttiga: inget socker och inga tillsatser, bara ren frukt!



Kramis

Emilia

2009-04-03 @ 21:35:53
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback