Igår var det lite overload...

Men idag är jag på benen igen. Samtidigt förstår jag att det varit lite väl mycket på sistone. Dags att bara vara. Och ta hand om sig själv. Gårdagen i punktform:


- Banken (ahh, äntligen har jag fixat en ny dosa!)
- Kyrkan (välbehövligt!)
- Bibblan och lämna böcker
- Govindas för att äta lunch
- Liljevalchs utställning om IKEA
- Fika Blå porten
- Träna med Svenne på Friskus (men de stängde 19.00)
- Äta mat och titta på film med Svenne
- Åka hem


Ja, det säger sig självt att det inte var konstigt att jag var gråtfärdig och helt slut igår...Men det jag vill skriva nu ör: är du i Stockholm och vill äta bra mat - välj Govindas på Fridhemsplan - det är en vegetarisk restaurang med otroligt god mat och bra pris (80 kronor för den stora tallriken, och då får man påfyllning om man inte blir mätt!)






Kommentarer
Postat av: Kinga Andersson

ÅÅÅH Govindas!!!

2009-08-26 @ 13:34:24
Postat av: Jenna

Tack för restaurangtipset :) Det ska provas när jag rör mig på Kungsholmen! Har inte funnit någon vegetarisk favorit ännu!



Sv. jo Nu har min axel klagat tillräckligt. Det kan inte vara alls bra att släpa på så mycket grejer utan rygga. Jag hoppas jag inte vridit min rygg sned ännu!

Stuga vid havet låter inte heller helt fel. Egentligen så brukar jag tycka att det inte spelar så stor roll vart man åker för lite semester. Huvudsaken är att det är en helt ny miljö, för då kan man släppa allt där hemma för ett tag :)



Jag ser verkligen fram emot skolstarten nu! Jag kommer fortsätta jobba extra i repan på Sats, kommer väl ha i snitt 8 fasta timmar i veckan. Sen får vi se när jag kan börja köra lite cykelklasser oxå. Blir nog först till våren :)



Hoppas du får en fin torsdag!



Kram

2009-08-27 @ 12:22:21
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback