Lilla mamma. Och recept!

Ja, min mamma har ont i ryggen. Min syster tycker att hon går som ringaren i Notre Dame. Så, jag skickade henne till farbror doktorn och hoppas att hon får hjälp. Annars är det bra. Härligt när klockan ringer klockan 07.30 och man inser att ja, jag ska upp nu och ja, så här trött visste jag inte att man kunde vara. Men sagt och gjort - några havremackor med ost och en god kopp te. Sen iväg till tuben. Kallt. Riktigt kallt. Tuben betyder tunnelbana. Om ni inte visste det alltså!

 

Dagens middag (jag återkommer ständigt till detta om mat, men jag gillar ju det!) kommer bestå av en proteinrik lasagne och sallad. Sedan kommer en härlig efterrätt som har temat kladd. Kaka. Det finurliga är ju att jag kommer göra glutenfritt av detta också. Både lasagnen och kakan. Receptet på lasagnen, som jag dessutom testat förut kan ni få om ni klickar här Kakan som jag ska göra kan ni också kika på

 

Jag har läst ut boken YCDBRALAI - den påverkade mig faktiskt. På ett positivt sätt. Så pass att jag hoppas på en recension redan idag. Men först ut på slagfältet - nu ska här städas och lagas mat. Ja!

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Sofia

ja 100 dagar bara swischar förbi - häng på utmaningen så har du lite gratis tips..ha en härlig fortsättning på julen..kram S

2009-12-29 @ 15:41:08
URL: http://www.metrobloggen.se/traningskoll
Postat av: Jenna

God kväll i stugan! Frida var tyvärr ingen regelbunden crossfittränande men däremot tyckte hon att jag skulle höra med själva instruktören som höll i vårt pass på bloggträningsdagen! Hon tränar nämligen crossfit både privat och som instruktör :) Sandra Fagerlund heter hon och kan sökas upp på Facebook! Jag skickar iväg ett mail till henne ikväll när jag kommer hem från jobbet :)

2009-12-30 @ 20:40:41
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback