Mysstund har guld i mun

Gäsp. Med gott samvete. Ligger nerbäddad i sängen. Känner mig ändå hyfsat, men det måste bli bättre till imorgon. Jag har snart läst ut boken Good enough och jag hoppas på en recension som jag ska skicka till fitmama. Tankar om denna dag är:

 

1. Söka två jobb

2. Gå ut på en långsam promenad i ljuset mellan klockan 13-14

3. Skriva en recension

 

Tre saker räcker och blir över. Jag har några telefonsamtal som jag måste göra också, men det är inga problem. Jag smörjde mig igår med Vicks, en salva. Och det var skönt att sova så länge idag - till klockan halv tio.

 

Jag är med i en bloggtävling, vi får se om jag blir veckans blogg! Jag tror inte jag har varit med i en sådan tidigare. Skulle vara trevligt.

 

Det är så att jag skulle vilja gå in till stan också, eller åka. Kikar just för tillfället på en diktafon, och det är kanske dags att ta ett beslut. Men det får bli på eftermiddagen i så fall. Just nu är jag alldeles för seg och trött - med rätta.

 

Inser ju att jag inte alls följer nyhetsflödet här på min blogg, däremot märker jag att teman som sjukförsäkringen, Tiger Woods och annat trist uttryckligen finns i massor i blogosfären. Men min blogg har inte som mål att gräva i verkligheten - än så länge. Däremot är jag imponerad av dem som följer det som händer med en sådan passion och som med ord kan beskriva det som sker.

 

 

 

Kom på att jag har ytterligare en sak att göra idag, men den är lite hemlig. Har med bloggen att göra! Jag återkommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback