Fortsättning följer, bildkavalkad! Intervju imorgon!

Hej hallå!
Har stress i kroppen idag, jag tror jag vet vad det beror på och jag anser själv att det är fel reaktion från min sida, jag borde uppskatta det som sker omkring mig istället för att odla stress. Unnade mig en kärleksmums, ja, det är ju alla hjärtans dag på lördag, och jag får detta år fira med mig själv! Skulle gärna fira med några vänner, men jag ska till Uppsala tillsammans med min syster. Hoppas hoppas att det blir fint väder, så att vi kan ta en långpromenad. Igår stannade stegräknaren på drygt 15 000 steg, så jag är nöjd! Sitter som vanligt på café mersmak och surfar runt, ska snart ladda upp alla mina steg som jag tagit de senaste dagarna! Sedan jag började är jag snart upp i en halv miljon steg, synd att jag inte får en krona för varje steg jag tar! Planen för idag är att jag kommer att gå på mässan klockan sex. Innan dess ska jag köpa ut middagsbiljetter till min och mammas Tallinnresa, vi åker imorgon kväll och kommer hem på fredag dag. Då har jag bokat mig en tvättid, missade förra veckan, eftersom jag försov mig.

Imorgon kära vänner ska jag på en intervju med tidningen MåBra. Jag kommer ta med mig ett kollage med ca 4 idéer på vad jag skulle kunna tänka mig att skriva om. Måste säga att jag är lite nervös, men samtidigt känner jag intuitivt att jag skulle vilja arbeta med det skrivna språket - ni vet ju själva att jag tycker om att skriva. Imorgon gäller det för mig att vara kreativ, säker, professionell och positiv, tror nog att jag besitter de egenskaperna!

Så, det visade sig att min beställning på bredband inte gick igenom via nätet - så jag ordnade det per telefon. Leif som jag pratade med var trevlig, försökte förstås sälja fast telefoni samt TV, men jag avböjde. Det är bra som det är! Jag har ju mobilen - eller hur?

Nu kommer det lite bilder!

FÖDELSEDAGSKALAS MED EMILIA OCH KOSTAS 7 FEBRUARI

Födelsedagsbarn 1 och Emily

Emily och jag fnittrar!

Emilia, Christian, Marcus. Agnieszka och Carlos

Frank, Elisabeth och snyggingen Kostas

Sven gör sig fin!

Allvarliga diskussioner på G med Christian, Marcus och Agnieszka

Emilia öppnar presenter!



Så, fina bilder, eller hur?

Kram
Emilia
Kommentarer
Postat av: Svennis

Mycket kul och jag är ju snygg!

2009-02-10 @ 20:43:16
URL: http://musakon.webbland.se/blog/
Postat av: Emilia

Javisst är du det! Och snäll också! Kramar från Hugo Rosa och Emilia

2009-02-11 @ 10:37:31
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback