Internet here I come! Yeeha! Knockad av en snöflinga!

Ja, ni läste rätt - jag har Internet och jag är så glad!  Tack Sven, det var snällt av dig att hjälpa mig. Oj, ja nu är jag helt slut. Har haft en bra dag idag, det känns i hela kroppen. Började med att träffa min Ulliz och Elvis på Odenplan. Vi tog det bara lugnt och hade lite tjejsnack och sedan åt vi maten som jag hade med mig, spenatpasta. Sedan träffade jag Svenne på Odenplan och vi påbörjade det som var tänkt att bli en två timmars-promenad på Gröna Linjen och det började bra, det gick i rasande takt och efter en och en halvtimme hamnade vi i Alvik. Men där satte vi stopp - vi var båda lite hungriga och Sven kom på den briljanta idén att ta tvärbanan hem till Globen, vilket är en station från mig. Jag hade stavarna med mig idag, och det kändes vill jag lova. Plus att det snöade och var allmänt kallt. Vi tog foton och spelade in en film också, vi får se om de kommer upp på Svens blogg, vet att han inte är så aktiv med den nu, men vi får hoppas!

Ja, just det: jag blev knockad av en snöflinga idag när vi var ute! Haha, ja, ni förstår inte hur jag började skratta efter det: den kom in i ögat på mig och jag reagerade som om jag hade fått ett slag i magen, backade på något lustigt sätt. Sven förstod ingenting när jag sedan står och vrider mig av skratt. Det var så härligt att bara skratta! Men sedan blev jag helt matt - hua, det tar på krafterna att skratta åt sig själv!

På kvällen var jag på mässan, jag och en vän brukar ofta gå på måndagarna, det är något speciellt med dem...Men sedan på vägen till tunnelbanan var det så kallt - inte klokt. Dags att ladda med extra tröjor och långkalsonger. Värmer mig för närvarande med te och ska snart ta mig en kvällsmacka. Risken med att ha Internet blir att jag blir sittandes hela kvällen, det har redan gått en timme sedan jag satte på datorn!

Nu, mina vänner, är det dags för lite uppdateringar gällande bildfronten, enjoy!

TALLIN 11-13 FEBRUARI MED MAMMA







UPPSALA PÅ VALENTINE´S DAY





Min syster åt räksallad i lördags och jag åt lammfärsbiff - allt var väldigt gott på Mammas Meze i Uppsala, rekommenderas!

Kram till er! Veckans youtube klipp: http://www.youtube.com/watch?v=HdRO091Bwkw

Release me med Frida Örn.

Emilia

Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Väldans fina bilder och oj så vackert där är i Tallin!

2009-02-17 @ 01:13:24
Postat av: Emilia

Ja, visst är det? Och tack för alla fina tips när det gäller Gröna linjen!



Emilia

2009-02-17 @ 08:53:56
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: Svennis

Ja, vi tar med oss bananer och päron nästa gång :)

Svenne

2009-02-17 @ 09:09:44
URL: http://musakon.webbland.se/blog/
Postat av: Nisse Norr

Jomen man får tacka för tacken för förslagna förslag för Gröna linjen! Och vet du vad: Knockad av en snöflinga är ju naturligtvis namnet på en perfekt schlagerslagdänga! Kommer att tänka på Carolas låt Fångad av en stormvind men tycker att Knockad av en snöflinga är hästlängder mycket bättre! Och dina bilder passar ju perfekt till låten. Du måste absolut skriva en låt med det namnet. Är 100 procent säker på att just den låten inte bara går till final utan är en vinnare. Du kommer att bli kändis och ta hela Europa som en snöstormvind! Svennis ska naturligtvis oxå vara med, kanske som trummis eller på elbas eller i hoahoakören! Och så alla dina kompisar förstås, Ulliz och Angieschzka och Kostas och Morris och allt vad de heter. Schlagerfestival here aj kom. Förresten har du någon emailadress?

2009-02-17 @ 12:41:06
Postat av: Emilia

Ja, mer frukt på Gröna Linjen, då blir den liksom grön i två bemärkelser ;) Ja, min mail är [email protected]



Tjingeling, nu ska jag på mässa



Emilia

2009-02-17 @ 16:50:52
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback