Lite missnöjd med Max...

Ja, jag handlade mig en hamburgermeny och frågade om jag kunde byta ut drickan mot en extra bönsallad....men det gick inte alls. Så jag satt med den där drickan hela vägen hem och kunde liksom inte släppa det riktigt - jag var inte arg eller så, men jag funderar på varför det skulle vara så svårt att göra mig som kund nöjd. Men hamburgaren var god och de har ett bra recept på bönsalladen, så i det stora hela är jag nöjd! Tränningen gick kanske inte riktigt som väntat - hade så pass mycket energi att jag kunde ha tränat i 20 minuter till, men jag tyckte att 25 minuter på crosstrainern samt styrketräning av armar och mage räckte. Ska tillbaka igen på lördag - då minsann ska jag ta i som bara den! Kom över 20 000 steg idag igen, så jag är på G! Snart ska jag tvätta ansiktet, lägga mig i sängen och läsa lite grann. Läser bland annat en bok om KBT och viktkontroll, jag kanske lär mig något, vem vet? Än så länge har jag inte kommit så långt. Parallellt läser jag en bok om religion och symbol, väldigt intressant, lånade den av en vän.

Ta hand om er och uppskatta tystnaden!
Emilia

Ps. Snart börjar fastan!
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Ja nu gäller det att klämma i sig så många semlor och hamburgare som möjligt innan fastan! Jag gillar oxå Max burgare men blir ändå sällan besök där och då byter jag oftast stripsen mot potatisgratäng, dricker oftast mineralvatten med granatäpplesmak till det smaskiga målet och känner mig som en hälsofreak. Att inte Max går med på att byta drickan mot bönsallad får man förstå eftersom dom redan gått med på att byta ut de trista onyttiga stripsen mot sallad. Någon måtta får det väl vara med kundservicen och så länge Max har långa köer av nöjda kunder så behöver dom ju inte krusa någon extra mycket. Ingen vill ju sänka sig så djupt och gå till McDonald istället.



Om du läser om religion och symboler så gissar jag att det handlar om C G Jung.



Krummelikur

Nisse

2009-02-19 @ 23:05:25
Postat av: Emilia

Hej Nisse! Ja, kanske är det så att antalet kunder är så pass många att de kan snåla med den extra bönsalladen. Som för övrigt är väldigt god! Nej, det är inte CG Jung utan Carl-Eric Webers Religion och Symbol i Didaktiska studier 58/59, för lärarhögskolan i Stockholm. Ett rosa häfte full med klokheter och intressant information om sådant som jag gärna vill veta men inte kunnat hitta!



Kram till dig denna soliga dag! Läser du något för närvarande?



Emilia

2009-02-20 @ 10:58:44
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback