Jag och Sven - Let´s dance (?)

Ja, jag fick för mig att jag och Svenne skulle börja dansa ihop, men idén föll pladask, eftersom vi började skoja om att improvisationsdansa, det kan nog vara bra att lugna ner sig lite när det gäller idéer om aktiviteter. Vi har ju impron att se fram emot! Ni som inte vet: jag fick ju en improvisationskurs i julklapp av Sven, och den går av stapeln i mars!

Som ni säkert har förstått så sitter jag och tittar på Let´s Dance och jag måste säga att de är duktiga! Tidigare idag har jag suttit och sökt jobb på nätet och hållt på med mitt senaste skrivprojekt: ett resereportage! Kanske att jag hinner avsluta det i helgen? Det vore bra!

Ni som bloggar, har ni märkt av fenomenet blogg-alzheimer? Ni kanske vill ha en förklaring: det känns ibland som att jag upprepar mig. Kanske är det så att mitt liv i stort sett ser likadant ut? Tvätt på fredagar, promenader ute på Gröna Linjen, äta sallad, äta sallad, blogga, söka jobb....Tryck 1 om du ska blogga, 2 om du ska räkna steg, 3....Ja, ni förstår vad jag menar och det är inte alls konstigt att när jag väl bloggar så stannar jag upp och funderar: har jag skrivit detta, eller...?

Dansa på!
Impro-Emilia




Let´s dance nästa år?
Kommentarer
Postat av: Maria

Ni har min röst! :)

2009-01-23 @ 21:47:31
URL: http://soloma.blogg.se/
Postat av: Nisse Norr

Vilket vackert par! Klart ni ska ställa upp i Lets dance! Om jag märkt av blogg-alzheimer? Nej, eftersom jag bara kommenterar bloggar. Eller så är det att jag inte minns om jag har blogg-alzheimer!? Nej nu har jag snurrat till det igen...Men jag känner igen det du skriver om. Man trycker på knappar och så blir det bokstäver och siffror och så funderar man...är det verkligen jag som har tryckt...och skrivit det här...eller är det en zombie-robot...eller en ADEHÅ-are...och så börjar man fundera...VEM ÄR JAG EGENTLIGEN!!!

2009-01-24 @ 02:27:35
Postat av: agnieszka

Imroviserar ni ett äkta par här ?

2009-01-24 @ 11:59:36
Postat av: Emilia

Tack Maria! Och Nisse, hur står det till? Allt bra hoppas jag! Ja men visst Agnieszka, så äkta som det kan bli :)



Kram

Emilia

2009-01-24 @ 14:22:56
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback