Ulliz och jag...

...gör allt för att undvika att repa på Ryck Upp Dig, haha: beställer biljetter på nätet, äter mat, pratar strunt och hänger upp gardiner. Men det är trevligt i alla fall. Halv tre ska jag träffa Svenne och vi ska gå vidare på upptäcktsfärd mellan Sandsborg och Gullmarsplan. Har fått inside info från Ulliz att sträckan inte är särskilt lång, vilket kan göra att vi ändrar rutten, kanske att vi kommer till Skanstull! Kul ska det bli i alla fall! En liten filmsnutt blir det kanske också. så håll utkik på Svennes blogg: www.musakon.webbland.se/blog, för där händer det saker!

Igår kom jag iväg till Solna och träffade lille Marius och Sammy, det var trevligt. Efter det blev det ganska hård träning på gymmet - har helt enkelt blivit lite beroende av att röra på mig. Imorgon funderar jag också på att gå och träna. Oftast promenerar jag i rask takt på löpbandet med lite lutning, ca en halvtimme och sedan en halvtimme styrka. Då varierar jag mellan under- och överkropp. Det känns bra, men ibland måste jag även utmana mig själv. Därför har jag hämtat mina gåstavar i Solna, för att intensifiera promenaderna lite!

Nu tror jag Ulliz har somnat, för det är alldeles tyst här. Hon har precis köpt nya täcken, så jag är inte förvånad! Själv känner jag mig pigg och ska fortsätta surfa lite grann!

Ha det gott!
Emilia
Kommentarer
Postat av: Svennis

Det blev en biltur till Dalarö istället, grått och kallt. Med en liten promenad. Jag längtar till Gröna Linjen promenad igen. Nästa måndag! Kram S

2009-01-27 @ 09:11:39
URL: http://musakon.webbland.se/blog/
Postat av: Emilia

Hej Sven! Vi längtade så mkt båda två att det blir Gröna Linjen imorgon istället! Ser fram emot det!



Kram

Emilia

2009-01-27 @ 13:29:17
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback