Åhej och åhå, det var den helgen det!

Ja, natten mellan söndag och måndag blev det 14 (!) timmars sömn. Man kan säga att det var en klar indikation på hur trött jag var på söndagen. Det var ju så att jag jobbade i fredags och det gick över förväntan, sålde Finncrisp utav bara farten, jajemän. Stod där i morgonrock, en röd sådan, och hade massa positiv energi som jag delade med mig till kunderna. Det var verkligen en mysig butik, Vi Favoriten i Åkersberga. Synd att det tar så lång tid att åka dit bara...Fast jag såg det som en liten utflykt, åkte Roslagsbanan och tittade ut genom fönstret. På vägen hem så träffade jag på en ung man som också hade demat (som det heter) och vi pratade jobb och arbetsvillkor, försäljning och studier - det var ganska trevligt!

Men på lördagen mina vänner så var det äntligen dags! Jag och min vän Sven träffades på tunnelbanan och åkte till S:t Eriksplan. Det visade sig sen att vi hade suttit bredvid vår Improlärare Micke, så det var lite roligt! Kursen var fullspäckad av olika övningar, lekar som krävde koncentration vissa mer än andra. Vi gjorde olika framställningar, vi skickade klappar till varandra, vi minglade på ett party i Ryssland, vi pratade med "en mun", vi lekte spegeln där den ena personen skulle vara spegel, den andra skulle göra rörelser som den första skulle "härma". Vi satt i en imaginär bil där en liftare fick bestämma "stämningen" i bilen...Oj oj, det var så mycket som hände att det är svårt att komma ihåg allt. Men det jag definitivt tar med mig är att det var så roligt och trevligt att träffa de andra improdeltagarna! Micke, läraren var duktig och han hade nog också roligt med oss!



Här kommer det lite bilder:






På lördagen efter kursen var jag ute på Malmskillnadsgatan. Först var det väldigt lite aktivitet, vilket givetvis är bra på sätt och vis, men mot slutet så hände det en massa saker och vi delade ut alla mackor och bullar och bjöd tjejerna på både kaffe och varm choklad. Det är ju svårt att se den misär som finns där, men de skänker oss också mycket glädje och värme. Jag hoppas att det kommer fler och fler verksamheter som kan underlätta för grupper som har det svårt. Lite kallt om fötterna blev det till slut, men det var inget som jag störde mig på. Fick också tips på en bra bok av Christian som stod med. Dessutom fick jag lära känna två medlemmar till i kyrkan, vilket gjorde mig glad!

Tjingeling!
Emilia
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

14 tim skönhetssömn gör susen. Till skillnad mot Malmskillnadsgatan. Undrar hur det ser ut där. Har aldrig varit där vad jag vet, präktig som jag är. Men kaffe, choklad och bullar är jag väl bekant med. Ps. Fina dramabilder.

2009-03-24 @ 08:55:45
Postat av: Emilia

Jovars, men jag blev lite skum efter att ha sovit så mycket ... Gatan är en gata, men om man tittar riktigt noga så händer det saker som får en att fundera och undra. Ber om att deras skyddsänglar ska ta hand om dem...Tack, jo, jag var nöjd med bilderna!



Kram

Emilia

2009-03-24 @ 20:32:50
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback