Brödbak var det och dagen i övrigt!

Ja, som jag säkert skrev så bakade jag bröd häromdagen och resultatet ser ni nedan! Jag ska ta med mig ett bröd till Agnieszka idag, hon ska nämligen bjuda på lite pastasallad. Sedan ska hon iväg, men det passar mig bra för jag har bokat in mig på ett medeljympapass på Friskis och Svettis på Kungsholmen! Och jag har en massa energi som jag behöver göra av med, och med pastasallad i magen kommer det att gå finemang! Senare ska jag nog inta en sushi och gå på mässa. Efter mässan kommer det att vara ett intressant föredrag/diskussion som min vän Christian tipsade mig om, så det tänkte jag närvara på.

Imorgon är det jobb på Kungsholmen - frukosttema med omelett, yoghurt (Activia-Danone) samt Kiviks juicer som går under namnet Längtan. Ja, längtar kanske jag inte gör, men det ska bli spännande och se vad folk tycker om min omelett.

Ljuset, jag vet inte om ni har märkt det. Jo, ljusare är det och det vet jag att ni vet. Men! Ljuset har förändrats på något vis. Och igår, strax innan mässan, så var det fantastiskt vackert ljus ute! Och jag drack ingefärate Rooibos och njöt av livet tillsammans med boken av Kay Pollak som jag så smått håller på att avsluta. Samtidigt har jag påbörjat boken Flyga Drake av Khaled Hosseini som jag fick i present av Markus när jag fyllde år. Och den känns bra. Åh, att vara författare måste vara en härlig sak, samtidigt som det säkert finns strider som måste utkämpas. Inre sådana!

Ta hand om er! Nästa vecka kommer jag att bo i Solna eftersom det ska tapetseras här i min vackra lya....Ska ta "före"
och "efter" bilder.

Emilia


Hade med lite extra aprikoser och linfrö i brödet...
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Oj vad gott brödet ser ut, är ju gult som om det är saffran i det och så är det kanske. Lycka till med fruktosten, förlåt frukosten ska det vara, men visst låter det också gott med frukt i osten. Och Yoghurt är ju supergott. Till detta nybakat bröd förstås. Kivik kanske jag inte längtar till, särskilt inte marknaden där, men till Skåne okej, vill nu snart möta våren. Gärna med en sushi, som jag provat en enda gång och då var det alldeles för mycket ingefära i den, även om jag gillar ingefära, särskilt i te. Och så gillar jag maten på Govindas.

2009-03-05 @ 13:19:21
Postat av: Dorota

Ville bara säga lycka till med frukosten imorgon. Det kommer säkert att gå bra. Du är en duktig kock!!! Kram på dig, gumman.

2009-03-05 @ 22:15:17
Postat av: Emilia

Hej Nisse och Dorota! Jo, Govindas, var o åt där för någon dag sen. Tack för alla lyckönskningar, det gör det lättare att gå till jobbet imorn!

Kram

Emilia

2009-03-05 @ 22:21:29
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback