Ibland ska man hålla mun och inte vara så snäll!

Äntligen hemma, med sushi i magen och nyduschad. Är ju så trött men ett litet inlägg ska ju publiceras, i vanlig ordning!

Dagen påbörjades med ett inställt jobb på ICA vid Fridhemsplan. Jag ringde jobbet och berättade att det inte skulle bli av och istället för att snällt ta emot en betald dag utan motprestation så frågade jag om det fanns något att göra. Och visst fanns det det, jag skickades till ett annat uppdrag...Men jag blev positivt överraskad! Butiken bjöd på lunch och jag fick då dessutom arbeta tillsammans med Berit! Oftast är jag ju ensam på mina uppdrag, så det var trevligt med lite omväxling!

Så, mycket mer har inte hänt idag, jag känner mig såå trött just nu. Sitter och småtittar på Plus, det handlar om telefonförsäljning och hur ICA-banken inte vill ge lån till en man för att han är för gammal...

Jag letar ju kunder så att jag kan fortsätta med min enskilda firma. Mitt karriärmål är att skriva artiklar inom hälsa och kost, även motion och ge föreläsningar och coachande samtal inom samma område. Är det någon tidning som ni känner till som har dessa områden som ni tycker verkar bra? Eller har ni kanske andra idéer som kan vara användbara i yrkesväg? Skriv i kommentarer! Tas tacksamt emot!

Kram
Emilia



Tala är silver tiga är guld....
Kommentarer
Postat av: Dorota

Hej vännen!

Undrar du om vi har någon tips om tidningar du skulle kunna skriva till? Vad sägs om "Hälsa" eller "Friskis och svettis". De har både mat&motion och mycket annat.

Kram

2009-03-12 @ 23:32:50
Postat av: Nisse Norr

Hej. Skulle gärna tipsa om jag kunde. Men om du söker på nätet på hälsa kost motion frilans coach så får du säkert massor av tips och om de är användbara avgör du förstås själv. Hälsningar Nisse

2009-03-13 @ 08:44:22
Postat av: Emilia

Tack Dorota och Nisse Norr! Ja Friskispressen kanske kan vara något, läser ju själv deras tidning och tycker mycket om den!



Kram

Emilia

2009-03-13 @ 19:58:47
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback