Karlskrona första dagen: sovmorgon och promenad!

Hej hopp där ute i cybern! Kom fram efter en lång busstur till Karlskrona - Dorota kom och hämtade mig och så gick vi direkt hem till henne. Hon har det så fint hemma, renoverat och mysigt. Köket är en klar favorit, men även vardagsrummet är skönt att vara i - och vilken soffa sedan: jag har redan hunnit somna i den två gånger! Igår tittade vi på film (the girl in the park) och drack lite rött ekologiskt vin (som visst går att dricka, Kent Malte). Somnade väl vid tre för att sedan vakna av en telefonförsäljare runt elva tolvtiden på förmiddagen. Nej tack, jag vill inte ha något mobilt bredband. Ja, jag är säker...!

Vi har varit ute och gått idag i två och en halvtimme, vädret var lite blåsigt så vi var ganska glada när vi till slut kom hem. På vägen träffade vi två muffimuar (hundar) och så gick vi dels förbi Dorotas olika praktikplatser och dels förbi hennes skola. Tänk att till sommaren blir hon färdig sjuksköterska!! Och hon har redan ordnat jobb till sommaren, hon är så driftig min Dorot!

Väl hemma åt vi lite grann, för min del blev det risgrynsgröt, kaffe och naturgodis (fick ett fullt ägg av Dorota i present - tack!). Så satte vi på en till film: Underbara älskade och det ena ledde till det andra: vi somnade båda på den sjuukt sköna soffan. Planen idag var att vi skulle gå på Afrikansk dans, men det blev inte mer afrikanskt än att vi sov.

Ja kära vänner, Karlskrona får idag tre morgonsolar av fem möjliga - blir det fint väder så blir det en klar femma imorgon!'

Kram, nedan kommer lite foton!

Emilia



Porrbutiken hade stängt idag...;)

Frulle hemma hos Dorota...!

Kolla in vrålåken som Posten använder här!

Ja! Vårtecken för fulla muggar!

Titta hit Dorot! :)
Kommentarer
Postat av: Svennis

Karlskrona, där karlarna kostar en krona? Är det så?

Hoppas ni har det bra. Sov gott

Svenne

2009-03-31 @ 01:02:33
URL: http://www.dif.se
Postat av: Emilia

Nej, alla karlar går med en krona på huvudet :)



Tack, jo vi sover så bra så!

2009-03-31 @ 10:38:07
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback