Vila på schemat

Det var lite mycket i helgen och nu får jag betala det i form av trötthet och oinspiration. Dessutom ska jag försöka laga min skrivare vilket innebär att jag måste ladda med en massa tålamod - inte lätt minsann. Men mysigt har jag ändå eftersom en stor kopp te har bryggts och köket är välstädat - lätt att laga mat sen! Kingus kommer till mig idag och vi har en del att göra, berättar mer sen. Som några av er märkte så bloggades det inte igår. Alls. Orsak: sov bort nästan hela dagen och var inte alls på humör. Men jag är tillbaka.

Bloggvärldsbloggen har kommit med veckans tema - Din favoritblogg heter den! Jag ska definitivt vara med och beskriva min, det kommer ett inlägg här inom kort! Om ni själva känner att ni har en blogg som ni gillar, så kan ni också vara med. Har du inte en blogg, så kan jag publicera det här, på min. Så skicka ett inlägg till mig via mailen!

Halloweenmiddagen var mysig, jag och Bubba umgicks mest. Bubba är en söt liten bomullsrondell = hund. Vi gillar varandra. Men Ulliz och Ida hade verkligen gjort fint, med bordsplacering och god mat. Jag menar supergod mat. Och en massa godis. Blev alldeles sockerchockig! Lite bildbevis kommer nedan - jag gick dit som min egen ande!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback