Det var måne när jag gick upp...

Klockan sex ringde klockan - då var jag minst sagt trött, så där att jag funderade över att flytta tvättiden till en annan dag. Låg där och halvsov medan jag diskuterade med mig själv om för- och nackdelar med att tvätta på onsdag istället. Men jag gick till slut upp, för jag har en massa saker för mig denna vecka: jobb, träff med Emily, träning, städning och packning. Hua, har en massa papper som ska sättas in i pärmar, sånt är trist och jag känner att jag bör insförskaffa mer pärmar och ta undan dem som jag inte använder.

Desto roligare var det igår eftersom vi (pappa, jag och Herr Höckert) firade min syster (som egentligen fyller år på tisdag). Vet ni att jag gjorde min första prinsesstårta? Den blev riktigt bra! En ny tradition månne? Vi åt kyckling, bulgur och halloumiost och efter tårtan spelade vi kort. Sista omgången vann jag och Monika stort! Fast Svenne och farsan var inte dåliga - de vann första gången!

Som sagt, måne när jag gick till tvättstugan första gången och nu kikar solen fram - idag ska jag träffa Maria, Klara och Mike - vi ska diskutera företag! Jag behöver ventilera lite!

Sol till alla!









Kommentarer
Postat av: Sven

En mycket lyckad dag :)

2009-10-05 @ 11:15:58
Postat av: Bday girl

Ja verkligen jätte mysigt :)

tackitack!

2009-10-05 @ 12:34:35
Postat av: Emilia

Mysigt med kommentarer från er, TACK!

Emilia

2009-10-05 @ 22:04:05
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback