Ett stort nej till sig själv kan ibland vara riktigt bra

Är lite besviken på mig själv. Det handlar om hur jag har hanterat min förkylning – det gick så bra först, jag vilade mig mycket och tog hand om mig själv. Men sen, så fort jag kände mig liiiite bättre, ja då var det full rulle igen. Resultat – jag mår dåligt igen. Igår kväll var halsen alldeles röd och jag hade ont i öronen…Som tur var så fungerade min besvikelse på mig, för jag struntade i alla måsten och gick och sov. Innan dess kollade jag, mormor och morfar och min morbror på en ganska bra film – mysigt. Men sen sova. Nu mår jag lite bättre – men denna gång så säger jag ett STORT NEJ till mig själv och tänker inte överdriva dagens aktiviteter. Punkt.

 

Idag hade jag hoppats att få träffa min bror, men det kanske får bli lite senare i eftermiddag. Jag ska höra med honom. Han är klok, så vi får se vad han säger. Sen var det frissan, men den tänker jag ta eftersom jag så gärna vill. Får inte glömma att ta med mig näsdukar. Och halstabletter!

 

Håller ni er friska därute?

 

Uppdatering: Jag träffar bror min klockan 15.30 – I am so happy! Måste bara klura på hur jag ska övertala honom att hjälpa mig med min dator. Kan gå. På måfå.

Kommentarer
Postat av: Jenna

Åh en klassiker! är oxå bra på det där. När det värsta är över så tror jag att jag är frisk, för jag känner mig inte sjuk om jag är lite snuvig eller tröttare än vanligt. Nu får du se till att ta det lugnt och krya på dig ordentligt.



Trevlig helg! :)

2009-10-17 @ 16:15:47
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback