Se det snöar, se det snöar!

Javisst, imorse (läs förmiddags) när jag lite halvsnorig och dann tittade ut genom fönstret så fick jag mig en liten chock – snö, snö och åter snö. Tyvärr av den blaskigare varianten. Men det är mysigt och jag ska redan börja planera för julen lite smått. Jag vill fira den i Enskede Gården tillsammans med familj och vänner. Inte fokus på en massa paket utan fokus på varandet tillsammans. Förhoppningvis ska det gå bra att kombinera med de kyrkliga aktiviteterna. De som vill kan hänga på. Och ljus, jag ska inhandla en massa ljus! Och göra dundermysigt! Kom på att jag har en kompis som har hur mycket julpynt som helst – kanske att jag kan köpa lite av henne (apropå det här med klimatet – att vara klimatsmart och att dra sitt strå till stacken – välkomna imorgon den 15 oktober där mitt bidrag till klimatdebatten kommer!)

 

För något år sedan var det ett inlägg om Astrid Lindgren och hennes fantastiska böcker. Hon har helt klart varit en viktig del i mitt barnaliv och i det inlägget (som inte var på denna blogg) så frågades det efter vilken favorit bland karaktärerna som man hade – så jag gör en favorit i repris – vilken är er favoitfigur i Astrid Lindgren böckerna? Och varför? Jag vet att jag svarade på det inlägget men jag minns inte riktigt vem jag valde. Just nu är jag inne på Madicken – för att hon var så söt och käck och hade fina klänningar på sig!

 

Dagens planering:

Affärsplan – 2 x 45 minuter

Svennes kostregistrering – ca 2 timmar

 

Vänner som jag har i Sverige – saknar er massor! Men jag har det faktiskt megabra här också – trivs med mormor och morfar, vi har det mysigt tillsammans. Saknar även mina systrar – vet att Monika kikar in här med jämna mellanrum! Kram till alla!

 

Kommentarer
Postat av: Sven

Det snöa här med i Svedala. I Pajala var det -20.2 grader kallt

2009-10-14 @ 17:18:50
Postat av: Sven

Kram Svenne

2009-10-14 @ 17:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback